PS4 Pro 1TB FIFA 18 bundle

Kép a PS4 Pro 1TB FIFA 18 bundle termékhez

139.789 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2017. szeptember 29.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) PS4 Pro 1TB FIFA 18 bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- PlayStation 4 Pro 1TB játékkonzol
- FIFA 18 játékszoftver

A Playstation 4 Pro 1 TB konzolról:

Habár a generációváltás még odébb van, a Sony most mégis elhozta nekünk a PlayStation 4 forradalmát, a PS4 Pro ugyanis a világszerte elképesztő sikert aratott konzol kívül-belül megújult és megerősített változata, amely kifejezetten a keményvonalas játékosok számára készült annak érdekében, hogy minden eddiginél szebb grafikával élhessék át kedvenc alkotásaikat.

A PS4 Pro ugyanis a kétszer erősebb GPU mellett megnövelt órajelekkel biztosítja azt, hogy kedvenc videojátékainkat akár már 4K felbontásban is kiélvezhessük, sőt mi több, a Netflix-en vagy a Youtube-on keresztül egy megfelelő televízióval már filmjeinket és sorozatainkat is átélhetjük Ultra HD-ben a nappali kényelméből.

A hardver tekintetében a PS4 Pro egyébiránt kapott még egy 1TB-os merevlemezt, de a többi változás csak szoftveresen, illetve a küllem tekintetében érzékelhető, hiszen a konzol egy minden eddiginél vaskosabb, de még mindig elragadó küllemmel jelzi orbitális erejét.

A PS4 Pro mindemellett teljes mellszélességgel támogatja a PlayStation VR szemüveget, amivel a virtuális valóságban kalandozhatunk majd, de a HDR technológiával is felvértezték a japánok, amivel páratlanul szebb fények és realistább ábrázolás társaságában élhetjük át a támogatott játékokat.

A PlayStation 4 Pro természetesen nem csak előremutat, hanem visszafelé is kacsintgat, ezáltal kompatibilis lesz a korábban megvásárolt játékokkal, az összes kiegészítővel, de ugyanúgy kihasználhatjuk vele a PlayStation Network előnyeit, sőt még Full HD felbontásban is működtethetjük.

A konzol ugyanakkor már a megjelenéskor rengeteg játékot támogat majd, így a jövőben megjelenő alkotások mellett olyan sikercímek kapnak grafikai frissítést, mint a Deus Ex: Mankind Divided, az Uncharted 4: A Thiefs End, a Middle Earth: Shadow of Mordor, de még a The Last of Us: Remastered is sokkal nagyobb felbontással, magasabb frame rate-tel és részletességgel válik elérhetővé.

A FIFA 18 játékszoftverről:

A FIFA 18 minden eddiginél nagyobb realizmussal és páratlanul modern grafikával eleveníti meg képernyőinken az élethű futballmérkőzések élményét, aminek köszönhetően soha nem látott minőségben csatlakozhatunk kedvenc csapatunkkal és focistáinkkal az aktuális évad bajnokságainak izgalmas összecsapásaihoz.

A FIFA 18 a korábbi részekhez hasonlóan visszahozza az összes jól ismert játékmódot, ezáltal természetesen visszatér a The Journey is, amelyben újfent egy feltörekvő focista felett vehetjük át az irányítást, ám az újdonságoknak köszönhetően minden eddiginél filmszerűbb, drámai élmények várnak ránk, maximálisan a saját döntéseinkkel irányítható történettel, illetve ügyességünkhöz igazított fejlődéssel.

A játékban a fizika és a mesterséges intelligencia fejlődésén túl rengeteg új csel, mozdulat, animáció és számtalan finomhangolás is megtalálható lesz, miközben lehetőségünk nyílik az egyedül átélhető meccsek, edzések és kihívások mellett újra elveszni az online többjátékos mód örömeiben, hogy barátainkkal és a világ más részein élő focistajelöltekkel is összemérjük tudásunkat.

Természetesen a FIFA 18-ban is visszatér majd a közkedvelt FIFA Ultimate Team játékmód, amely tökéletesen követi az aktuális változásokat és átigazolásokat, miközben a valószerű megjelenítésért továbbra is a Frostbite grafikus motor legújabb generációja felel, ami képes részletekben gazdag animációk, karaktermodellek, érzelmi reakciók, de akár még az időjárás tökéletes lemintázására is.

A csomagban szereplő FIFA 18 tartalmazza az alapjáték lemezes változatát, valamint számos FIFA Ultimate Team kiegészítőt.

Legfrissebb hírek a(z) PS4 Pro 1TB FIFA 18 bundle játékkal kapcsolatban