PS4 Pro 1TB + Dirt 4 + MXGP3 bundle

Kép a PS4 Pro 1TB + Dirt 4 + MXGP3 bundle termékhez

125.789 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2017. július 25.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PS4 Pro 1TB + Dirt 4 + MXGP3 bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- PlayStation 4 Pro 1TB játékkonzol
- MXGP3 játékszoftver
- Dirt 4 játékszoftver
- Dirt 4 tornazsák
- Dirt 4 autó illatosító
- MXGP3 hűtőmágnes

A Playstation 4 Pro 1 TB konzolról:

Habár a generációváltás még odébb van, a Sony most mégis elhozta nekünk a PlayStation 4 forradalmát, a PS4 Pro ugyanis a világszerte elképesztő sikert aratott konzol kívül-belül megújult és megerősített változata, amely kifejezetten a keményvonalas játékosok számára készült annak érdekében, hogy minden eddiginél szebb grafikával élhessék át kedvenc alkotásaikat.

A PS4 Pro ugyanis a kétszer erősebb GPU mellett megnövelt órajelekkel biztosítja azt, hogy kedvenc videojátékainkat akár már 4K felbontásban is kiélvezhessük, sőt mi több, a Netflix-en vagy a Youtube-on keresztül egy megfelelő televízióval már filmjeinket és sorozatainkat is átélhetjük Ultra HD-ben a nappali kényelméből.

A hardver tekintetében a PS4 Pro egyébiránt kapott még egy 1TB-os merevlemezt, de a többi változás csak szoftveresen, illetve a küllem tekintetében érzékelhető, hiszen a konzol egy minden eddiginél vaskosabb, de még mindig elragadó küllemmel jelzi orbitális erejét.

A PS4 Pro mindemellett teljes mellszélességgel támogatja a PlayStation VR szemüveget, amivel a virtuális valóságban kalandozhatunk majd, de a HDR technológiával is felvértezték a japánok, amivel páratlanul szebb fények és realistább ábrázolás társaságában élhetjük át a támogatott játékokat.

A PlayStation 4 Pro természetesen nem csak előremutat, hanem visszafelé is kacsintgat, ezáltal kompatibilis lesz a korábban megvásárolt játékokkal, az összes kiegészítővel, de ugyanúgy kihasználhatjuk vele a PlayStation Network előnyeit, sőt még Full HD felbontásban is működtethetjük.

A konzol ugyanakkor már a megjelenéskor rengeteg játékot támogat majd, így a jövőben megjelenő alkotások mellett olyan sikercímek kapnak grafikai frissítést, mint a Deus Ex: Mankind Divided, az Uncharted 4: A Thiefs End, a Middle Earth: Shadow of Mordor, de még a The Last of Us: Remastered is sokkal nagyobb felbontással, magasabb frame rate-tel és részletességgel válik elérhetővé.

Az MXGP3 játékszoftverről:

Az ajándék értéke: 14.990 Ft - MXGP3 adatlapja

Immáron harmadik alkalommal tér vissza közénk a világ egyik legjobb motoros játéka, amelyben a féktelen sebesség és a gyorsulás helyett végre a terepmotorozás kapta a központi szerepet, ezáltal bár a tempós futamok ezúttal sem hiányoznak, mellettük azonban a sárdagasztás, a hatalmas ugratások és a mutatványozások egyaránt fontosak lesznek.

Az MXGP3 maximálisan szakít mindazzal, amit eddig megszoktunk a sorozattól, és mind a játékmenet, mind a grafika terén új szintre emeli az élményt - utóbbit ráadásul az Unreal Engine 4-nek köszönhetően, amivel csúnya játék még talán soha nem született.

Az MXGP3 tartalmazza a terepmotorozás világának minden licencét, ennek megfelelően a 2016-os évad összes nagy futama, az összes pálya, versenyző, és ami a legfontosabb: minden egyes motor is bekerül a felhozatalba, így lehetőségünk nyílik kedvenceinkkel belevágni a motorcross világába.

A játék egyébiránt újra a közérthetőségre épít, ezáltal az MXGP3-at a szimulátorok kedvelői éppen annyira élvezhetik majd, mint az árkád versenyzés szerelmesei, akik számtalan játékmódot, így karriert, valamint a legkülönfélébb többjátékos lehetőségeket találhatják az alkotásban.

A Dirt 4 játékszoftverről:

Az ajándék értéke: 13.799 Ft - Dirt 4 adatlapja

A DiRT 4 a korábban nagy sikereket elért Dirty Rally mintájára visszarepíti az egykoron még Colin McRae nevével fémjelzett legendás sorozatot a gyökereihez, ezáltal újra a rallyzás, a féktelen száguldás és a sárdagasztás kapja benne a főszerepet a jól megszokott megoldások társaságában.

Persze a DiRT 4 azért továbbra sem lett egy vérbeli szimulátor, ellenben egy unalmas árkád versenyjáték sem, a Codemasters ugyanis megmaradt a középúton, ami maximális közérthetőséggel társul, így az aprólékos beállítások kedvelői éppen úgy megtalálják benne számításaikat, mint azok, akik az autóválasztás után csak padlóig szeretnék nyomni a gázt.

Ezt leszámítva minden egyes futam előtt lehetőségünk nyílik próbavezetésekre és autónk aprólékos beállításaira, miközben a futamok során meg kell küzdenünk verdánk tulajdonságaival, a pálya viszontagságaival, sőt az időjárással is, de akad majd segítségünk, így a navigátor mellett például korlátozott mértékben ugyan, de visszatekerhetjük az időt, ha esetleg egy kanyar nem úgy sikerült volna, ahogyan elterveztük.

A DiRT 4 a kiegyensúlyozott játékmenet mellett orbitális mennyiségű tartalmat garantál, így több mint 50 rally autó mellett körbeszáguldhatjuk az egész világot Ausztráliától kezdve, Spanyolországon át Svédországig bezárólag, miközben az egyjátékos kampány mellett természetesen többjátékos módban is próbára tehetjük tudásunkat más fotelversenyzőkkel hóban, sárban és homokban egyaránt.

Legfrissebb hírek a(z) PS4 Pro 1TB + Dirt 4 + MXGP3 bundle játékkal kapcsolatban