PS4 Pro 1TB + CoD: Infinity Warfare + Torment: ToN bundle

Kép a PS4 Pro 1TB + CoD: Infinity Warfare + Torment: ToN bundle termékhez

125.789 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2017. július 25.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PS4 Pro 1TB + CoD: Infinity Warfare + Torment: ToN bundle leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- PlayStation 4 Pro 1TB játékkonzol
- Call of Duty Infinite Warfare játékszoftver
- Torment Tides of Numenera játékszoftver
- Call of Duty Infinite Warfare nyakpánt
- Torment Tides of Numenera póló

A Playstation 4 Pro 1 TB konzolról:

Habár a generációváltás még odébb van, a Sony most mégis elhozta nekünk a PlayStation 4 forradalmát, a PS4 Pro ugyanis a világszerte elképesztő sikert aratott konzol kívül-belül megújult és megerősített változata, amely kifejezetten a keményvonalas játékosok számára készült annak érdekében, hogy minden eddiginél szebb grafikával élhessék át kedvenc alkotásaikat.

A PS4 Pro ugyanis a kétszer erősebb GPU mellett megnövelt órajelekkel biztosítja azt, hogy kedvenc videojátékainkat akár már 4K felbontásban is kiélvezhessük, sőt mi több, a Netflix-en vagy a Youtube-on keresztül egy megfelelő televízióval már filmjeinket és sorozatainkat is átélhetjük Ultra HD-ben a nappali kényelméből.

A hardver tekintetében a PS4 Pro egyébiránt kapott még egy 1TB-os merevlemezt, de a többi változás csak szoftveresen, illetve a küllem tekintetében érzékelhető, hiszen a konzol egy minden eddiginél vaskosabb, de még mindig elragadó küllemmel jelzi orbitális erejét.

A PS4 Pro mindemellett teljes mellszélességgel támogatja a PlayStation VR szemüveget, amivel a virtuális valóságban kalandozhatunk majd, de a HDR technológiával is felvértezték a japánok, amivel páratlanul szebb fények és realistább ábrázolás társaságában élhetjük át a támogatott játékokat.

A PlayStation 4 Pro természetesen nem csak előremutat, hanem visszafelé is kacsintgat, ezáltal kompatibilis lesz a korábban megvásárolt játékokkal, az összes kiegészítővel, de ugyanúgy kihasználhatjuk vele a PlayStation Network előnyeit, sőt még Full HD felbontásban is működtethetjük.

A konzol ugyanakkor már a megjelenéskor rengeteg játékot támogat majd, így a jövőben megjelenő alkotások mellett olyan sikercímek kapnak grafikai frissítést, mint a Deus Ex: Mankind Divided, az Uncharted 4: A Thiefs End, a Middle Earth: Shadow of Mordor, de még a The Last of Us: Remastered is sokkal nagyobb felbontással, magasabb frame rate-tel és részletességgel válik elérhetővé.

A Call of Duty Infinite Warfare játékszoftverről:

Az ajándék értéke: 10.799 Ft - Call of Duty Infinite Warfare adatlapja

Egy minden eddiginél különlegesebb epizóddal tért vissza közénk a Call of Duty-sorozat aktuális epizódja, amely a távoli jövőbe, egyenesen az űrbe repít el minket egy olyan hamisíthatatlan, intenzív és mozifilmszerű élmény társaságában, amire csak ez a legendás FPS-játék képes.

A Call of Duty Infinite Warfare kampányában Nick Reyes kapitány felett vehetjük át az irányítást, aki a Tier 1 Special Operations pilótájaként azt a feladatot kapja, hogy az UNSA zászlaja alatt segítsen megmenteni az emberiséget a pusztulástól. A távoli jövőben ugyanis fajunk a végletekig kiszipolyozta a Föld minden tartalékát, így az űr meghódításával és a bolygók kolonizálásával kell utánpótlást és új élőhelyet találni az emberek számára, azonban az SDF zászlaja alatt olyan gazfickók gyűltek össze, akik erről hallani sem akarnak, és egy hatalmas galaktikus háborút robbantanak ki a világűrben, aminek részeként elfoglalják, majd uralmuk alá hajtják vagy megsemmisítik az UNSA számára olyan fontos planétákat.

Reyes kapitány oldalán azonban nem hagyjuk annyiban ezt a szörnyű gaztettet, és egy űrhajóba pattanva körbejárjuk az egész világűrt annak érdekében, hogy felvegyük a harcot az SDF rettenthetetlen katonáival. A Call of Duty Infinite Warfare során a szériától megszokott intenzív és látványos szárazföldi harcok sokasága vár ránk rengeteg ismerős jelenettel, igazi háborús helyzetekkel, testre szabható felszerelésekkel, mellékküldetésekkel, sok-sok újítással, de a legnagyobb újdonság alighanem az űrcsaták megjelenésében keresendő! A kapitánnyal ugyanis lehetőséget kapunk arra, hogy egy űrhajó pilótafülkéjéből likvidáljuk az űrben cirkáló SDF-egységeket, ami nem csak soha nem tapasztalt látványvilággal, hanem izgalmas küldetésekkel párosul.

Persze a Call of Duty Infinite Warfare sem csak az egyjátékos kampányról szól majd, olyannyira nem, hogy a többjátékos mód is számtalan újdonsággal kecsegtet a rajongók számára. A szokásosan intenzív ütközetek és egyebek mellett a legnagyobb újítást a vadonatúj kaszt-rendszer megjelenése jelenti, ami a Black Ops III-ban megismert Specialist-szisztémán alapul, ezáltal minden egyes karakter más és más tulajdonságokkal, képességekkel és lehetőségekkel teszi még teljesebbé és változatosabbá a futurisztikus összecsapásokat, amelyek során rengeteg sci-fibe illő felszerelést is felhasználhatunk.

Nem is lenne teljes értékű Call of Duty-játék az Infinite Warfare, ha a fentieken túl nem kapcsolódna hozzá Zombies játékmód, ami ezúttal is igazi különlegességet garantál számunkra. Az élőhalottakat a középpontba állító lehetőség a nyolcvanas évek mozifilmjeire hajaz majd, méghozzá az akkoriban megjelent alkotások klisékaraktereivel, így Poindexter the Nerd (Seth Green), A.J. the Jock (Ike Barinholtz), Andre the Rapper (Jay Pharoah) és Sally the Valley Girl (Sasheer Zamata) horrorfilmbe illő megpróbáltatásait élhetjük majd át, miközben a veszélyes zombik hordáival küzdünk. Az ellenállhatatlan hangulatot a sajátos dizájn és megvalósítás mellett ráadásul egy ikonikus DJ, maga David Hasselhoff teljesíti majd ki!

A hab a tortán, hogy a fejlesztők két speciális változattal kedveskednek a sorozat kedvelőinek: az Infinite Warfare Legacy- és Digital Deluxe Edition így tartalmazni fogja a nagysikerű Call of Duty: Modern Warfare Remastered-et, avagy a legendás negyedik rész felújított, illetve megszépült változatát is!

A Torment Tides of Numenera játékszoftverről:

Az ajándék értéke: 5.799 Ft - Torment Tides of Numenera adatlapja

Miután a Föld megélte számtalan civilizáció felemelkedését és bukását, elérkezett a Kilencedik Világ időszaka, amelyben a hiperfejlett nemzedékek romjain felépült különleges univerzum magán hordozza a régmúlt minden örökségét.

Numenera tájain így a futurizmus, a sci-fi, a középkori tudományok és a mágia egyaránt megjelennek majd, miközben hősünk oldalán egy filozofikus történettel ismerhetjük meg az emberi lét kérdéseit, valamint ennek a különleges világnak a problémáit és veszélyeit.

A legendás Planescape Torment szellemi örököseként elkészült Torment: Tides of Numenera egy klasszikus szerepjáték a Wasteland 2 alkotóitól, amelyben döntött felső nézetből fedezhetünk fel egy különleges fantáziavilágot, miközben rengeteg veszély és egy összetett, döntéseinkkel irányítható történet vár ránk.

A Torment: Tides of Numenera mindezen felül a retro szerepjátékok összes sajátosságát felvonultatja majd az összetett és taktikus harcrendszertől kezdve, a változatos fejlődési szisztémán át a gazdag történetig bezárólag - kifejezetten a legnagyobb rajongóknak dedikálva!

Legfrissebb hírek a(z) PS4 Pro 1TB + CoD: Infinity Warfare + Torment: ToN bundle játékkal kapcsolatban