PS4 Pro 1 TB SWBFII Deluxe Edition Bundle + God of War szoftver

Kép a PS4 Pro 1 TB SWBFII Deluxe Edition Bundle + God of War szoftver termékhez

149.799 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. április 20.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) PS4 Pro 1 TB SWBFII Deluxe Edition Bundle + God of War szoftver leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- egyedi festésű PS4 Pro 1TB játékkonzol
- egyedi festésű DualShock 4 kontroller
- Star Wars Battlefront II Deluxe játékszoftver
- God of War játékszoftver

A God of War játékszoftverről:

FONTOS: a játék hazánkba MAGYAR FELIRATTAL érkezik!

PS4-en folytatja tovább a Sony Santa Monica a legendás God of War-sorozatot, melyben Kratos, a jól ismert spártai katona kilép a görög istenek árnyékából, és fiával együtt északnak veszi az irányt, azonban csakhamar világossá válik előtte, hogy az itt élő istenek sem látják őt szívesen.

A God of War keretein belül Kratos és fia ugyanis a skandináv istenek dühével csap össze, miközben fagyos kalandjuk során az északi mitológia és hitvilág összes teremtménye felbukkan annak érdekében, hogy eltántorítsák őket céljuktól, azonban apa és gyermeke rendíthetetlen duóként nem lesz könnyed ellenfél - pláne a mi irányításunk alatt.

Az új God of War a korábbi részekhez hűen most is egy rendkívül intenzív küzdelmeket felvonultató hack and slash akciójáték lett, melyben Kratos új fegyverekkel és képességekkel vág bele ellenfeleinek feldarabolásába, a pályákon pedig mindvégig vele tart majd Atreus, aki íjával és jó megfigyelőképességével egyaránt segít minket a harcok során.

A játékban minden eddiginél nagyobb szerep jutott a felfedezésnek, a pályák szabad megismerésének, illetve a terep kihasználásának, így miközben az északi teremtményekkel, a gyakran óriási szörnyekkel mérjük össze tudásunkat, legyőzésükhöz kihasználhatjuk a környezet által nyújtott lehetőségeket is.

A Star Wars Battlefront II játékszoftverről:

A nagy sikert aratott első rész után a Battlefield-sorozat fejlesztői tovább folytatják a Csillagok Háborúja univerzumának legnagyobb, leglátványosabb és legismertebb ütközeteit feldolgozó Star Wars Battlefront-sorozatot, amelynek második epizódja elképesztő újdonságokkal és változásokkal várja a játékosokat.

A Star Wars Battlefront II egyik legnagyobb meglepetése például az egyjátékos kampány megjelenése, amelyben Iden Versio felett vehetjük át az irányítást, aki a Birodalom egyik rettegett speciális egységének, az Inferno Squad-nak a parancsnokaként lehetőséget ad arra, hogy megismerjük a franchise 30 éves fennállása alatt történt események hátterét, méghozzá ismert karakterekkel és sok-sok akcióval a fedélzeten.

Természetesen a Star Wars Battlefront II azért továbbra is az óriási többjátékos ütközetekről szól majd a leginkább, így a játékban csatlakozhatunk a masszív összecsapásokhoz, méghozzá kaszt-alapú online ütközetek, ikonikus karakterek, jól ismert helyszínek és események, valamint a kooperatív mód mellett most először 24 fős űrcsaták társaságában, melyekben egy X-Wing, de akár még a Millennium Falcon pilótafülkéjébe is beülhetünk majd.

A Star Wars Battlefront II természetesen felvonultatja a filmsorozatból ismert összes karaktert, harcjárművet és eseményt, méghozzá minden érából szabadon válogatva, a Frostbite grafikus motor legújabb generációjának köszönhetően soha nem látott részletességű megjelenéssel tálalva.

A PS4 Pro 1TB játékkonzolról:

Habár a generációváltás még odébb van, a Sony most mégis elhozta nekünk a PlayStation 4 forradalmát, a PS4 Pro ugyanis a világszerte elképesztő sikert aratott konzol kívül-belül megújult és megerősített változata, amely kifejezetten a keményvonalas játékosok számára készült annak érdekében, hogy minden eddiginél szebb grafikával élhessék át kedvenc alkotásaikat.

A PS4 Pro ugyanis a kétszer erősebb GPU mellett megnövelt órajelekkel biztosítja azt, hogy kedvenc videojátékainkat akár már 4K felbontásban is kiélvezhessük, sőt mi több, a Netflix-en vagy a Youtube-on keresztül egy megfelelő televízióval már filmjeinket és sorozatainkat is átélhetjük Ultra HD-ben a nappali kényelméből.

A hardver tekintetében a PS4 Pro egyébiránt kapott még egy 1TB-os merevlemezt, de a többi változás csak szoftveresen, illetve a küllem tekintetében érzékelhető, hiszen a konzol egy minden eddiginél vaskosabb, de még mindig elragadó küllemmel jelzi orbitális erejét - amit most ráadásul fehér színben is elérhetsz!

A PS4 Pro mindemellett teljes mellszélességgel támogatja a PlayStation VR szemüveget, amivel a virtuális valóságban kalandozhatunk majd, de a HDR technológiával is felvértezték a japánok, amivel páratlanul szebb fények és realistább ábrázolás társaságában élhetjük át a támogatott játékokat.

A PlayStation 4 Pro természetesen nem csak előremutat, hanem visszafelé is kacsintgat, ezáltal kompatibilis lesz a korábban megvásárolt játékokkal, az összes kiegészítővel, de ugyanúgy kihasználhatjuk vele a PlayStation Network előnyeit, sőt még Full HD felbontásban is működtethetjük.

Legfrissebb hírek a(z) PS4 Pro 1 TB SWBFII Deluxe Edition Bundle + God of War szoftver játékkal kapcsolatban