Overwatch Collectors Edition

Kép a Overwatch Collectors Edition termékhez

38.899 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2016. május 24.

Platform: PC

Gyártó: Activision

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Overwatch Collectors Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:
- Overwatch játékszoftver
- Speciális gyűjtői doboz
- 32 cm magas Soldier 76 szobor
- Visual Sourcebook művészeti album
- Soundtrack
- Blackwatch Reyes Reaper skin
- Strike-Commander Morrison Soldier 76 skin
- Overgrown Bastion skin
- Security Chief Pharah skin
- Slipstream Tracer skin
- Overwatch témájú Diablo III tartalom
- Overwatch témájú Heroes of the Storm tartalom
- Overwatch témájú Starcraft II tartalom
- Overwatch témájú World of Warcraft tartalom

Miután az emberiség a technológiai fejlettség révén elérte az aranykort, a világ vezetői elhatározták, hogy megalkotnak egy mesterséges intelligenciát, amely automatizálja a robotok működését és gazdasági egyensúlyt teremt a Földön. Omnics azonban öntudatára ébredt, megvadult, robotjait pedig az emberiség ellen fordította, akik azóta is vérre menő küzdelmet folytatnak az elpusztíthatatlannak vélt virtuális gonosszal.

A játék története az Omnic Krízis után 30 évvel veszi kezdetét, miután az ENSZ elhatározza, hogy felállít egy különleges egységet annak érdekében, hogy leküzdjék a mesterséges intelligenciát, és helyreállíthassák a rendet. Ez a speciális egység lett az Overwatch, amelybe most te is beléphetsz annak érdekében, hogy az óriási ütközetek során megvívhasd életed legnagyobb harcait.

Az Overwatch egy kooperatív és kompetitív küzdelmekre koncentráló multiplayer akciójáték, amelyben több mint 20, egymástól drasztikusan eltérő, és saját előtörténettel, valamint képességekkel rendelkező hős oldalán vetheted bele magadat a küzdelmekbe, amelyeket változatos pályákon és megunhatatlan játékmódokkal fedezhetsz majd fel.

A Blizzard alkotásának igazi különlegessége, hogy igazi csapatmunkát garantál, így ebben a játékban végre valóban egy közösség részének érezheted magadat, sőt mi több, a készítők gondoskodnak arról, hogy rendszeres időközönként újabb ingyenes pályákkal, karakterekkel vagy játékmódokkal, valamint speciális eseményekkel örvendeztessék meg a rajongókat.

Az Overwatch Origins Edition részeként pedig most rögtön 5 exkluzív skinnel és a Blizzard többi alkotásához kapcsolódó, Overwatch-témájú extrával gyűjtheted be magadnak a 2016-os Év Játékát!

Legfrissebb hírek a(z) Overwatch Collectors Edition játékkal kapcsolatban