Overkill´s The Walking Dead

Kép a Overkill´s The Walking Dead termékhez

15.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. december 31.

Platform: PS4

Kiadó: 505 Games

Elérhetőség: Ez a termék előrendelésben elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) Overkill´s The Walking Dead leírása

Az Overkill's Walking Dead a népszerű The Walking Dead-sorozat legújabb videojátékos feldolgozása, amit nem kisebb név hozott tető alá, mint a sikeres PayDay-szériával elhíresült Overkill Software, akik a rájuk jellemző módon egy kooperatív FPS-t készítettek Robert Kirkman univerzuma alapján.

A játékban Washington DC városában csatlakozhatunk négy sajátos történettel és tulajdonságokkal rendelkező túlélőhöz, akiket kivétel nélkül egy-egy hús-vér játékos személyesít majd meg, ezáltal nemcsak megismerhetjük Aidan, Heather, Maya és Grant sztoriját, mindemellett a túlélés módszereit is elsajátíthatjuk velük.

Az Overkill's Walking Dead a féktelen kooperatív élményre fókuszál, ezáltal mindennél fontosabb lesz, hogy együttműködjünk a négy karakterrel a pályákon, miközben a legkülönfélébb feladatokat kell végrehajtanunk, de egyvalami mindvégig változatlan marad: a szüntelen és intenzív harc a zombihordákkal szemben.

Csak rajtad áll majd, hogy az Overkill's Walking Dead-ben milyen élményekben lesz részed! Kipróbálhatsz számtalan változatos fegyvert, hagyatkozhatsz a közelharcra, de élhetsz a lopakodás előnyeivel is, az egyetlen célod mindvégig a túlélés lesz, méghozzá csapatmunkával és bármi áron!

Legfrissebb hírek a(z) Overkill´s The Walking Dead játékkal kapcsolatban