Overcooked! 2

Kép a Overcooked! 2 termékhez

6.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. augusztus 07.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Sold Out

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2022. július 08., péntek

A(z) Overcooked! 2 leírása

A nagyszerűen sikerült Overcooked folytatásában ismét visszatérhetünk a Hagyma Királyságba annak érdekében, hogy átvegyük az irányítást szakácsbrigádunk felett, egy kis mókással és kaotikus sütés-főzéssel pedig megmentsük a világot.

Az Overcooked! 2 ugyanis ugyanazt az őrült élményt kínálja, mint közvetlen elődje, ezáltal az egyedül és kooperatív módban egyaránt játszható alkotásban igazán kaotikus kihívások várnak ránk, miközben megpróbáljuk úgy teljesíteni a küldetéseket, hogy a hajszálaink is megmaradnak.

Hovatovább az sem árt, ha nem gyújtjuk fel közben a konyhát és a megrendelő is elégedett lesz, hiszen az ételeket ismét nem magunknak készítjük, éppen ezért minden pályán adott lesz a feladat, amit teljesítenünk kell, csakhogy a dolgunkat mindig megnehezíti majd néhány apróság.

Szerencsére a fejlesztők gondoskodtak arról, hogy újdonságokkal dobják fel az Overcooked! 2 ismert élményét, ezáltal hoztak egy sor új összetevőt, ételt, pályát, hovatovább egy portált is, amivel lehetőségünk nyílik majd például a pálya egyik végéből a másikba ugrálni a nagy kapkodásban.