Osmo Mobile 2

Kép a Osmo Mobile 2 termékhez

49.200 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. március 28.

Platform: Multi

Gyártó: DJI

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Osmo Mobile 2 leírása

Biztos ismerős a helyzet, amikor telefonunkkal készített felvételinket nézve, azon bosszankodunk mennyire jó lett volna, ha valaki tartja helyettünk a telefont, hogy ne azzal kelljen törődnünk, hogy minden beleférjen a képbe, lehetőleg mindezt stabilan, minél remegésmentesebben és mindezt úgy, hogy közben mi se maradjunk le a pillanatról és meg tudjuk élni azt.

Jó hírünk van! Itt a megoldás az Osmo Mobile 2. A DJI Osmo termékcsaládjának kifejezetten mobiltelefonokra kifejlesztett képstabilizátora, amivel gyerekjáték a videózás. Mindegy, hogy séta vagy futás esetleg biciklizés közben fogod munkára Osmo Mobile-od, biztos lehetsz benne, hogy tökéletes lesz a felvétel.

A gimbal, folyamatosan figyeli minden apró rezdülésed és az egészen vakmerő mozdulataidat is korrigálja egyenesen tartva mobiltelefonod. Az ActiveTrack technológiának köszönhetően, a kijelzőn kijelölt mozgó tárgyat, személyt, állatot stb.. beavatkozás nélkül követi, ezzel lehetővé téve, hogy nekünk ne a videó készítésére kelljen koncentrálnunk, hanem meg tudjuk élni magát a pillanatot is.

Készíthető vele TimeLaps, Zoom-control, Selfie, 360°-os panoráma fotó, de a lassítás szerelmesire is gondoltak a SlowMo móddal, aminek a segítségével 120fps FULL HD videót készíthetünk.

Maximum 900 percig használhatjuk egy feltöltéssel a képstabilizátort, töltési ideje pedig körülbelül 2 óra.

A terméket a Duplitec Kft., a DJI hivatalos hazai disztribútora forgalmazza. A drónokra és a képstabilizátorokra 2 éves gyártói DJI garancia érvényes, a kiegészítőkre érvényes garancia időről pedig a https://www.dji.com/hu oldalon tájékozódhatsz. A Duplitec Kft. üzemelteti az egyetlen dedikált DJI szervízt Magyarországon.