Osmo+

Kép a Osmo+ termékhez

239.900 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2017. július 07.

Platform: Multi

Gyártó: DJI

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 1 db van raktáron!

A(z) Osmo+ leírása

Osmo+: Rezgésmentes felvételek, bárhol, bármikor

Mostantól a mozgás közben készült felvételeid is olyanok lesznek, mintha sínen toltad volna a kamerát. Ezt a módszert a filmipar évtizedekek óta előszeretettel használja. De amióta létezik a DJI Osmo+, nincs szükség sínekre.

Egy 4K-s kamera és egy háromtengelyes gimbal gondoskodik a tökéletes felvételekről. Az Osmo+-t a kezedben tartva tényleg úgy érezheted magad, mintha igazi filmet forgatnál. A stabilitásért felelős 3 tengelyes gimbal rendszer figyeli és azonnal korrigálja minden a mozdulataidból adódó rezgéseket, rázkódásokat, akkor is, ha mozgatod a kamerát, de akkor is ha éppen futsz vele.

Az Osmo+-hoz csatlakoztatott mobiltelefon kijelzőjén, a DJI Go alkalmazás segítségével láthatod amit az Osmo+ lát, elvégezheted a kamera beállításait, kiválaszthatod a felvételi módokat és visszajelzést kapsz például az akkumulátor töltöttségi szintjéről, vagy akár arról is, hogy hány percnyi videót tud még tárolni a behelyezett memóriakártya.

Az Osmo+ kivállóan alkalmas egyedi és különleges felvételek készítésére. Hajmeresztő, extrém sport események, esküvők, családi videók, születésnapok, nyaralások és még sok minden más rögzítésére. A lista ezekről az eseményekről végtelen. Most már a lehetőségeid is azok.

Automatikus 360°-os panorámafelvételt készíthetünk vele.
Az Osmo-val egyszerűen rögzítheted az idő múlását.
Könnyedén, állvány nélkül készíthetsz vele timelapse videókat, hosszú expozíciós fotókat.
Az Osmo markolatát úgy alkották meg, hogy az kiválóan illeszkedjen a kezedbe. A kezelőszervek és gombok könnyen elérhetőek, ergonómikusan lettek kialakítva.
A markolathoz illesztett mobiltelefon tartóba könnyen rögzíthetjük a készülékünket és az arra letöltött DJI Go alkalmazáson keresztül láthatjuk a kamera képét.
Az Osmo beépített mikrofonja hangot is rögzít felvétel közben, de a 3.5mm -es csatlakozójának köszönhetően külső mikrofont is csatlakoztathatunk.

Különbség az Osmohoz képest, hogy az Osmo+ beéptett 3,5X optikai zoommal és 2X digitális zoommal rendelkezik, valamint egy továbbfejlesztett gimbalal a még simább felvételekért. Ezen kívül egy High Capacity akkumulátorral van csomagolva, ami így akár a másfél órás felvételi időt is lehetővé teszi.