Nioh

Kép a Nioh termékhez

5.690 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. február 08.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. március 31., kedd

A(z) Nioh leírása

Az 1600-as évek Japánjában, a Sengoku-időszakban egy messziről jött nyugati szamuráj érkezik az országba, miután közel s távol senki sem akadt, aki képes lett volna megszabadítani ezt az elátkozott földet a beáramló gonosz démonoktól és szörnyetegektől.

A Nioh egy sötét fantáziavilágot elegyít a japán történelem egyik legizgalmasabb periódusával, miközben William oldalán pályáról-pályára haladva az lesz a feladatunk, hogy egyre erősebb teremtményekkel, úgynevezett yokaikkal mérjük össze tudásunkat.

William egy jól képzett szamuráj, de a látványos és izgalmas hack and slash ütközetek során még ő is folyamatos fejlődésen megy keresztül, így miközben egyre több tapasztalatot gyűjt, úgy aggathatunk rá újabb képességeket, támadásokat, fegyvereket és páncélokat.

A Nioh megmutatja, hogy a hack and slash alapú harcok is lehetnek technikásak, hiszen a hatalmas szörnyekkel megütközve nemcsak a folyamatos támadásra kell odafigyelnünk majd, hanem a védekezésre, a kitérésre, a jó időzítésre, valamint hősünk értékeire is.

Legfrissebb hírek a(z) Nioh játékkal kapcsolatban