Ni No Kuni II: Revenant Kingdom

Kép a Ni No Kuni II: Revenant Kingdom termékhez

3.999 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. március 23.

Platform: PS4

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Ni No Kuni II: Revenant Kingdom leírása

Több száz évvel a Ni No Kuni: Wrath of the White Witch eseményei után a macskák és az egerek törzsei még mindig nem békéltek meg egymással, így folyamatos háborút vívnak Ding Dong Dell városában, mígnem az egerek emberi frakciója puccsot hajt végre a cirmosok ellen.

Itt veszi kezdetét a Ni No Kuni II: Revenant Kingdom története, melyben Evan Pettiwhisker Tildrum, a macskák emberi frakciójának fiatal királya börtönbe kerül, azonban Rolanddal, egy másik világból érkezett utazóval, és Tanival, a légi kalózok vezérének lányával kiegészülve megszökik, hogy visszaszerezze a trónt.

A Ni No Kuni II: Revenant Kingdom egy csodálatos grafikával ellátott JRPG, mely úgy néz ki, mintha a szemünk előtt elevenedne meg egy interaktív anime, csak történetét és küzdelmeit teljes egészében mi irányíthatjuk, sőt mi több, a hatalmas fantáziavilág felfedezésével kapcsolatban sem várnak ránk korlátok.

A játékban fejleszthető hősök, taktikus csapatos küzdelmek, rengeteg megszerezhető extra felszerelés, birodalomépítés és tonnányi feladat vár ránk, melyek között fő- és mellékes küldetéseket egyaránt találhatunk, sőt félelmetes boss harcokra is számíthatunk majd.

Legfrissebb hírek a(z) Ni No Kuni II: Revenant Kingdom játékkal kapcsolatban