Need for Speed Heat

Kép a Need for Speed Heat termékhez

12.899 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. november 08.

Platform: PC

Kiadó: Electronic Arts

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. július 13., hétfő

A(z) Need for Speed Heat leírása

A száguldás magasiskoláját prezentáló Need for Speed-sorozat aktuális epizódjában ismét átléphetjük a törvényes versenyzés határait, így amint lenyugszik a Nap, és sötétbe borul a város, előgurulnak a város legvagányabb és leggyorsabb verdái, hogy illegális futamokon mérhessék össze egymással tudásukat.

A Need for Speed Heat a tiltott utcai versenyzés világába ad belépőt, melyekhez kezdő versenyzőként csatlakozhatunk, de ha elég ügyesek leszünk, akkor egyre jobb autókhoz, egyre komolyabb tuningfelszerelésekhez férhetünk hozzá, miközben legyűrhetjük a legjobbakat is.

A játékban persze sokszor nem csak a győzelemmel kell majd foglalkoznunk! A rend éber őrei ugyanis folyamatosan járőröznek a városban, így ha éppen keresztezzük az útjukat, megindul a hajsza a szabadulásért, ami óriási küzdelmeket és hajmeresztő pillanatokat eredményez majd.

A Need for Speed Heat egyesíti mindazt, amiért a rajongók eddig szerették a sorozatot! Óriási pályák, rengeteg menő sportkocsi, tuning, illegális versenyek, egy- és többjátékos élmények, valamint féktelen menekülés a hatóságok elől!

Minimum gépigény

+ AMD FX-6350 / Intel Core i5-3570
+ 8GB RAM
+ ATI Radeon 7970 / Nvidia GeForce GTX 760
+ 50GB HDD

Ajánlott gépigény

+ AMD Ryzen 3 1300X / Intel Core i7-4790
+ 16GB RAM
+ ATI Radeon RX 480 / Nvidia GeForce GTX 1060
+ 50GB HDD

Legfrissebb hírek a(z) Need for Speed Heat játékkal kapcsolatban