Need For Speed Payback

Kép a Need For Speed Payback termékhez

4.779 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. november 10.

Platform: PC

Kiadó: Electronic Arts

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. június 09., kedd

A(z) Need For Speed Payback leírása

Az autós játékok koronázatlan királya visszatért, és minden eddiginél gyorsabb, látványosabb, valamint intenzívebb futamokat kínál az illegális száguldás kedvelőinek pontosan úgy, ahogyan azt a korábbi részektől, vagy a Halálos iramban mozifilmektől megszokhattuk.

A Need for Speed Payback egyenesen Fortune Valley hatalmas - erősen Las Vegas-ra hajazó - városába repít el minket, ahol egy óriási, szabadon bejárható környezet vár ránk sok-sok belvárosi résszel, végeláthatatlan autópályákkal, valamint egy The House nevű alvilági kartellel, akik mindent és mindenkit szeretnének az uralmuk alá hajtani.

Mi azonban ezt nem hagyjuk annyiban, de a bűnszervezettel csak egyetlen helyen tudjuk felvenni a kesztyűt, méghozzá az utakon! Ennek köszönhetően három eltérő képességű karakter, Tyler, Mac és Jess felett vehetjük át az irányítást, akik egytől-egyig valami másban lesznek jók, így míg egyikük a száguldás nagymestere lesz, addig másikuk az akciókat részesíti előnyben.

Merthogy a Need for Speed Payback ezúttal sem csak a féktelen száguldásról szól majd, hanem az akciózásról is! A szinte minden alkatrészükben tuningolható, szépíthető és építhető sportautóinkkal ugyanis lehetőségünk nyílik majd menekülni a rendőrök elől, kilökni az ellenséges kartell autóit az útról, vagy eltorlaszolni az értékes szállítmányt vontató kamionok útját.

A Need for Speed Payback-ben ráadásul mindezt ellenállhatatlanul szép grafika, rengeteg változatos játékmód, valóban létező versenyautók sokasága, a jól ismert árkád hangulat, valamint természetesen a multiplayer lehetőségek teszik még színesebbé, hogy mások társaságában is kipróbálhassuk a száguldás örömeit.

Minimum gépigény

+ Intel i3 6300 3.8GHz / AMD FX 8150 3.6GHz
+ 6GB RAM
+ NVIDIA GeForce GTX 750 Ti / AMD Radeon HD 7850
+ 30GB HDD

Ajánlott gépigény

+ Intel i5 4690K 3.5GHz / AMD FX 8350 4.0GHz
+ 8GB RAM
+ AMD Radeon RX 480 4GB / NVIDIA GeForceGTX 1060 4GB
+ 30GB HDD

Legfrissebb hírek a(z) Need For Speed Payback játékkal kapcsolatban