Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Nacon vezetékes PS4 kontroller fekete színben

Kép a Nacon vezetékes PS4 kontroller fekete színben termékhez

12.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. november 30.

Platform: PS4

Gyártó: Bigben

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 20., kedd

A(z) Nacon vezetékes PS4 kontroller fekete színben leírása

Jellemzők:

2x vibramotor
LED player status visszajelzés (kamera vezérlésre nem alkalmas)
Touch pad
3.5mm stereo fejhallgató csatlakozó
Puha tapintású felület, hosszú játék alatt is kényelmes
PC kompatibilis (XInput)
Kábel hossz: 3 méter
Méretek: 153 x 50 x 96mm

Ha elromlott kedvenc DualShock 4 kontrollered, vagy csak szeretnél magadnak egy extra irányítót PlayStation 4 konzolodhoz, a Nacon vezetékes PS4 kontroller nemcsak tökéletes, hanem egyben olcsó alternatíva is lehet számodra.

A Nacon vezetékes PS4 kontroller ugyanis a megjelenés és a tudás tekintetében teljes egészében a DualShock 4 sajátosságait másolja, ezáltal ugyanazok a jó minőségű gombok, ravaszok és joystickok, sőt mi több, még a dupla vibrációs motor és a tapipad is megtalálható rajta.

A 3 méteres kábellel rendelkező Nacon vezetékes PS4 kontroller nagy előnye, hogy nemcsak PlayStation 4 konzolokkal, hanem akár PC-vel is könnyedén kompatibilissé tehető, ezáltal egyszerre két platformon élvezheted a professzionális és kényelmes irányítás magasiskoláját.

A Nacon vezetékes PS4 kontroller ugyanis a megjelenés mellett fogásra is teljesen olyan, mintha egy DualShock 4-et tartanánk a kezünkben, még a dedikált PlayStation gomb is helyet kapott rajta, hogy semmilyen téren se legyen hiányérzetünk a használatakor.