Nacon Revolution Unlimited Pro kontroller V3

Kép a Nacon Revolution Unlimited Pro kontroller V3 termékhez

47.799 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2019. április 01.

Platform: PS4

Gyártó: Bigben

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

A(z) Nacon Revolution Unlimited Pro kontroller V3 leírása

A Nacon Revolution Pro kontroller Unlimited V3 már a nevével is tökéletesen jelzi, hogy egy olyan professzionális kontrollerről van szó, mely a hivatalos DualShock 4 licenc továbbfejlesztésével valódi határtalanságot ad a játékosok kezébe.

Képzelj el egy kontrollert, melyben a DualShock 4 elképesztő lehetőségei és jövőbemutató dizájnja az Xbox One irányítójának gombkiosztásával elegyedik: ez lett a Nacon Revolution Pro kontroller Unlimited V3, mely nemcsak hétköznapi felhasználásra, hanem akár esportolóknak is tökéletes választás.

A vezeték nélküli kialakítás mellett - a vezetékes használat is elérhető - a kontroller támogatja az audio chatet, miközben a testre szabhatóság tekintetében is az élen jár, hiszen extra joystick fejek, extra stick-tengelyek és még extra súlyok is találhatók a csomagban a tökéletes élmény eléréséhez.

Sőt mi több, a biztonságos tárolás és szállítás érdekében a Nacon Revolution Pro kontroller Unlimited V3 csomagjában még egy tokot is találunk a 3 méteres USB-C kábel mellett, ami töltéshez is használható lesz.