Nacon Revolution Pro kontroller 2.0 - Fekete

Kép a Nacon Revolution Pro kontroller 2.0 - Fekete termékhez

34.799 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2017. szeptember 30.

Platform: PS4

Gyártó: Bigben

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

A(z) Nacon Revolution Pro kontroller 2.0 - Fekete leírása

A Nacon Revolution Pro kontroller segítségével most te is megtapasztalhatod a professzionális játékélmény legmagasabb szintjét PlayStation 4 konzolodon egy olyan irányítóval, amely a DualShock 4 és az Xbox One kontrollerek legjobb tulajdonságait ötvözi.

Legyél akár kezdő, akár profi játékos, vagy készülődj eSportolónak, ez a kontroller ideális választás lesz ahhoz, hogy a legnagyobb precizitással és pontossággal irányíthasd kedvenc videojátékaidat, sőt mi több, a teljes testreszabhatóságnak hála maximálisan a saját igényeidhez igazíthatod az összes gombot, analóg kart és érintőképernyőt is.

A Nacon Revolution Pro kontroller egy prémium minőségű termék, amit a precíz, akár 46 fokban megdönthető analóg karok mellett a súlyozható markolatok, vagy a rendkívüli tartósságra kifejlesztett, szövetbevonattal ellátott kábel is alátámaszt.

A kontroller kialakítása maximálisan igazodik a hagyományos DualShock 4 sajátosságaihoz, ellenben az analóg karok elhelyezkedése az Xbox One vezérlők kényelmét hivatott lekoppintani. Tapasztald meg te is a profi játékélményt most egy fekete színű Nacon Revolution Pro kontrollerrel!