Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Nacon Revolution Pro kontroller - Zöld Terepszínű

Kép a Nacon Revolution Pro kontroller - Zöld Terepszínű termékhez

31.799 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2017. szeptember 30.

Platform: PS4

Gyártó: Bigben

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Nacon Revolution Pro kontroller - Zöld Terepszínű leírása

A Nacon Revolution Pro kontroller segítségével most te is megtapasztalhatod a professzionális játékélmény legmagasabb szintjét PlayStation 4 konzolodon egy olyan irányítóval, amely a DualShock 4 és az Xbox One kontrollerek legjobb tulajdonságait ötvözi.

Legyél akár kezdő, akár profi játékos, vagy készülődj eSportolónak, ez a kontroller ideális választás lesz ahhoz, hogy a legnagyobb precizitással és pontossággal irányíthasd kedvenc videojátékaidat, sőt mi több, a teljes testreszabhatóságnak hála maximálisan a saját igényeidhez igazíthatod az összes gombot, analóg kart és érintőképernyőt is.

A Nacon Revolution Pro kontroller egy prémium minőségű termék, amit a precíz, akár 46 fokban megdönthető analóg karok mellett a súlyozható markolatok, vagy a rendkívüli tartósságra kifejlesztett, szövetbevonattal ellátott kábel is alátámaszt.

A kontroller kialakítása maximálisan igazodik a hagyományos DualShock 4 sajátosságaihoz, ellenben az analóg karok elhelyezkedése az Xbox One vezérlők kényelmét hivatott lekoppintani. Tapasztald meg te is a profi játékélményt most egy zöld terepszínű Nacon Revolution Pro kontrollerrel!