Nacon Revolution Pro Controller 3 - Piros

Kép a Nacon Revolution Pro Controller 3 - Piros termékhez

34.580 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2020. december 31.

Platform: PS4

Gyártó: Bigben

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Nacon Revolution Pro Controller 3 - Piros leírása

A Bigben elkészítette a Sony DualShock-liszenszen alapuló kontroller-családjának legújabb generációját, mely minden eddiginél professzionálisabb megoldást kínál a vezeték nélküli irányítók kedvelőinek.

A Nacon Revolution Pro 3 kifejezetten a keményvonalas játékosoknak, az esportolóknak készült PS4-hez, méghozzá teljes programozhatóság és rengeteg beállítási lehetőség társaságában, aminek jóvoltából teljesen egyedi, maximálisan kézre álló megoldások közül válogathatunk.

A kontroller segítségével szabadon kalibrálhatjuk a gombok érzékenységét, a rezgés intenzitását, de a súlyozhatóság jóvoltából valóban minden elemében testre szabhatjuk az eszköz fizikai jellemzőit is, miközben az előre mentett profilok között nagyon könnyen válthatunk.

Ezen felül a keménytokkal csomagolt irányító megfelelő fogású markolattal, a DualShock kontrollerről ismert összes gombbal, 3,5 mm-es jack csatlakozóval, LED állapotjelzővel, állítható intenzitású vibramotorral, illetve hat darab extra súllyal szerezhető be.