Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

NBA 2K19

Kép a NBA 2K19 termékhez

9.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. szeptember 11.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: 2K

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 23., péntek

A(z) NBA 2K19 leírása

Idén 20 éves az NBA 2K-sorozat, aminek alkalmából egy évfordulós, soha nem látott mennyiségű újdonsággal ellátott aktuális résznek örülhetnek a virtuális kosárlabdázás szerelmesei, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga összes ismert csapatával és szereplőjével a főszerepben.

Az NBA 2K19 a korábbi évadokhoz hasonlóan ezúttal is tonnányi licencelt tartalommal rendelkezik, ezáltal garantáltan senki sem hiányzik majd belőle, akár az aktuális sportolókról, akár a legendás kosarasokról vagy csapatokról van szó.

Az évfordulós új rész ráadásul olyan valószerű megközelítést kínál, amihez foghatót kosárlabdás játék korábban még nem kínált, miközben visszatér benne az összes egy- és többjátékos mód, sőt a nyitott világú kosarazást kínáló Neighborhood sem marad ki belőle.

Az NBA 2K19 átlép a saját határain, és az ügyesebb mesterséges intelligenciával, a valóságosabb fizikával, valamint a páratlanul látványos megjelenéssel olyan élményeket kínál, mintha valóban mi irányítanánk egy igazi mérkőzést.

Legfrissebb hírek a(z) NBA 2K19 játékkal kapcsolatban