Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

NBA 2K Playgrounds 2

Kép a NBA 2K Playgrounds 2 termékhez

6.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. október 16.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: 2K

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 27., kedd

A(z) NBA 2K Playgrounds 2 leírása

Az NBA 2K Playgrounds 2 a nagyszerűen sikerült első NBA Playgrounds folytatásaként megmutatja, hogy még mindig van igény a rajzfilmes megjelenésű árkád kosárlabdás játékokra, ahol a realizmus helyett inkább az élmény kapta a központi szerepet.

A sportág legnagyobb kortárs és visszavonult sztárjait, illetve az NBA legtöbb csapatát felvonultató alkotásban így már az első mérkőzések alatt igazi profinak képzelheted magad, miközben maximálisan családbarát meccsek részesévé válhatsz.

Az NBA 2K Playgrounds 2-ben 4 fős online mérkőzések, 3 pontos versenyek, rengeteg új helyszín, de még egy vadonatúj szezon is vár a játékosokra több mint 500 kosárlabdással, akik között olyan exkluzív neveket is találunk, mint Kobe Bryant vagy Michael Jordan.

Csak válaszd ki kedvenc csapatodat, lépj pályára és kosarazz korlátok nélkül, méghozzá óriási tartalom, elragadó rajzfilmes megjelenés és többjátékos élmények társaságában.

Legfrissebb hírek a(z) NBA 2K Playgrounds 2 játékkal kapcsolatban