Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

My Memory of Us

Kép a My Memory of Us termékhez

2.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. október 09.

Platform: PC

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 27., kedd

A(z) My Memory of Us leírása

A My Memory of Us egy rendkívül egyedi kooperatív játék, melyben egy fiú és egy lány barátságának történetét ismerhetjük meg, azonban a Gonosz Király által indított háború, és a robotkatonák mindent tönkretettek.

A két kis barát ebben a mostoha világban harcol egy jobb élet reményében, ebben a küzdelemben pedig mindvégig egymásra lesznek utalva, de szerencsére a különböző képességeikkel kiegészítik egymást, hiszen míg a kislány például gyorsan tud szaladni, a kisfiú a lopakodásban lesz kiváló.

A My Memory of Us a megható - magyar nyelven élvezhető - történet mellett a megjelenés terén is kiemelkedik a sorból, hiszen egy szemrevaló, vázlatszerű grafika vár ránk, mely tökéletesen megtámogatja ezt a groteszk történetet, miközben a játékmenet újabb és újabb rejtvényeket, illetve fejtörőket állít az utunkba.