My Little Riding Champion

Kép a My Little Riding Champion termékhez

11.299 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. november 29.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PS4

A(z) My Little Riding Champion leírása

Ha mindig is szerettél volna magadnak egy saját lovat, vagy kipróbálni a lovaglást és a lóversenyek világát, akkor a My Little Riding Champion most teljesíti a kívánságodat, ezt a lovaglós játékot ugyanis kifejezetten az efféle beteljesületlen vágyakkal rendelkező játékosoknak álmodták meg.

A My Little Riding Champion részeként saját lovat vásárolhatunk magunknak, és azon túl, hogy részt vehetünk gondozásában és ápolásában, az állat realisztikus érzelmi reakciókkal reagál majd minden cselekedetünkre, miközben még az edzéséről is mi gondoskodhatunk.

A játékban egy óriási nyitott világot kapunk ahhoz, hogy a több mint 15 órás kampány teljesítése előtt, közben vagy után bármikor kedvenc hobbinknak hódoljunk, ezáltal szabadon lovagoljunk a természetben, miközben természetesen különféle versenyeken is indulhatunk, valamint díjakat is szerezhetünk magünknak.

A My Little Riding Champion a páratlan realizmus mellett megtanít mindenre, amire csak szükségünk lehet egy virtuális lótulajdonosként, mindezt ráadásul rengeteg segítség és páratlan realizmus társaságában.