MotoGP 20

Kép a MotoGP 20 termékhez

13.699 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. április 23.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Milestone

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PC, PS4

A(z) MotoGP 20 leírása

Idén sem maradunk a legendás motoros versenyjáték aktuális évadának élménye nélkül! A MotoGP 20 minden eddiginél realisztikusabb és látványosabb formában hozza el közénk a motorversenyzés élményét, méghozzá a rajongók által leginkább várt karriermóddal kiegészülve.

A MotoGP 20 karriermódjában lehetőségünk nyílik megalkotni saját csapatunkat, miközben új versenyzőként le is szerződhetünk valamelyik istállóhoz, felpattanhatunk a jól ismert motorok valamelyikére, és a sportág legnagyobbjaival mérhetjük össze tudásunkat a 2020-as idényből.

A játékban ismét megtalálhatják számításaikat azok, akik csak egyszerűen élveznék a száguldás és a versenyek örömeit, de a szimulátoros alaposság kedvelői milliónyi beállítás társaságában indíthatják el a futamokat, és a folyamatos finomhangolások révén növelhetik teljesítményüket.

Természetesen a MotoGP 20-ból sem hiányozhatnak a többjátékos élmények, ezáltal mások társaságában is lehetőségünk nyílik majd kipróbálni, hogy milyen is a motorversenyzők élete, miközben valódi játékosok ellen természetesen a kihívások is nagyobbnak ígérkeznek.