MotoGP 19

Kép a MotoGP 19 termékhez

12.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. június 27.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Milestone

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4, XBOX ONE

MotoGP 19 kiemelt információk

Előrendelői DLC korlátozott darabszámban:


Historical Pack: Gardner, Rainey, Doohan és Lawson az 1992-es szezonból dedikált küldetésekben!

A(z) MotoGP 19 leírása

Minden idők egyik legjobb motorversenyzős játéka visszatért! Az aktuális évadban a MotoGP 19 páratlanul magas szintre emeli a motorozás élményét, legyen szó akár a realisztikusabb irányításról, a professzionálisabb fizikáról vagy éppen az új mesterséges intelligenciáról.

A MotoGP 19 részeként az aktuális szezon minden versenyzője, istállója és helyszíne megtalálható pontosan olyan realizmussal, mint a valóságban, sőt mi több, a szokásos játékmódok és tartalmak mellett idén már a MotoE kategóriában is próbára tehetjük tudásunkat.

A játék a szokásos módon tökéletesen alkalmas lesz azoknak, akik az árkád élmények mellett, rengeteg segítséggel szeretnék teljesíteni a köröket, de a tonnányi beállítás és testre szabhatóság mellett a szimulátorok kedvelőinek sem okoz majd csalódást.

Sőt mi több, a MotoGP 19-ben visszatérnek a "történelmi" versenyek, ezáltal 50 ikonikus versenyző, 35 motor és három kifejezetten ehhez a játékmódhoz készült versenypályán idézhetjük fel a korábbi szezonok legemlékezetesebb pillanatait.

Legfrissebb hírek a(z) MotoGP 19 játékkal kapcsolatban