MotoGP 19

Kép a MotoGP 19 termékhez

11.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. június 06.

Platform: PC

Kiadó: Milestone

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. szeptember 25., péntek

A(z) MotoGP 19 leírása

Minden idők egyik legjobb motorversenyzős játéka visszatért! Az aktuális évadban a MotoGP 19 páratlanul magas szintre emeli a motorozás élményét, legyen szó akár a realisztikusabb irányításról, a professzionálisabb fizikáról vagy éppen az új mesterséges intelligenciáról.

A MotoGP 19 részeként az aktuális szezon minden versenyzője, istállója és helyszíne megtalálható pontosan olyan realizmussal, mint a valóságban, sőt mi több, a szokásos játékmódok és tartalmak mellett idén már a MotoE kategóriában is próbára tehetjük tudásunkat.

A játék a szokásos módon tökéletesen alkalmas lesz azoknak, akik az árkád élmények mellett, rengeteg segítséggel szeretnék teljesíteni a köröket, de a tonnányi beállítás és testre szabhatóság mellett a szimulátorok kedvelőinek sem okoz majd csalódást.

Sőt mi több, a MotoGP 19-ben visszatérnek a "történelmi" versenyek, ezáltal 50 ikonikus versenyző, 35 motor és három kifejezetten ehhez a játékmódhoz készült versenypályán idézhetjük fel a korábbi szezonok legemlékezetesebb pillanatait.

Legfrissebb hírek a(z) MotoGP 19 játékkal kapcsolatban