Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

MotoGP 18

Kép a MotoGP 18 termékhez

9.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. június 07.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Milestone

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PC, PS4

A(z) MotoGP 18 leírása

Megérkezett minden idők egyik legrealisztikusabb motoros játéka, a MotoGP 18 ugyanis elhozta a műfaj legújabb generációját, aminek jóvoltából minden eddiginél valóságosabb élmény vár ránk a jól ismert versenyzők, helyszínek és motorok társaságában.

A MotoGP 18 a játékmenet mellett hatalmasat fejlődött a grafika tekintetében, az Unreal Engine 4-nek hála ugyanis sokkal életszerűbbek lettek az 1:1 arányban lemodellezett pályák, melyeken az összes rajtrács, a pódium, a box utca, de még a legjelentéktelenebb tereptárgyak is pontosan ott lesznek, mint a valóságban.

A játék persze minden más tekintetben is nagyot változott! A motorok például több szinten sérülhetnek már a kisebb esésektől, és miközben az újraírt MI jóvoltából lényegesen realisztikusabban viselkednek majd az ellenfelek, a futamok előtt olyan apróságokat is lehetőségünk nyílik beállítani, mint a felkerülő gumik, melyek a fogyasztást és a teljesítményt egyaránt befolyásolják.

Persze a MotoGP 18 még mindig a játékosok kezébe adja a lehetőséget, hogy vérbeli szimulátorként, vagy inkább árkádosan könnyedén szeretnének száguldozni a jól ismert motorok nyergében ülve, miközben az egyjátékos karrier és bajnokság mellett a multiplayer módban mások ellen is kipróbálhatjuk tudásunkat.

Legfrissebb hírek a(z) MotoGP 18 játékkal kapcsolatban