MotoGP 18

Kép a MotoGP 18 termékhez

9.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. június 07.

Platform: PS4

Kiadó: Milestone

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PC, XBOX ONE

A(z) MotoGP 18 leírása

Megérkezett minden idők egyik legrealisztikusabb motoros játéka, a MotoGP 18 ugyanis elhozta a műfaj legújabb generációját, aminek jóvoltából minden eddiginél valóságosabb élmény vár ránk a jól ismert versenyzők, helyszínek és motorok társaságában.

A MotoGP 18 a játékmenet mellett hatalmasat fejlődött a grafika tekintetében, az Unreal Engine 4-nek hála ugyanis sokkal életszerűbbek lettek az 1:1 arányban lemodellezett pályák, melyeken az összes rajtrács, a pódium, a box utca, de még a legjelentéktelenebb tereptárgyak is pontosan ott lesznek, mint a valóságban.

A játék persze minden más tekintetben is nagyot változott! A motorok például több szinten sérülhetnek már a kisebb esésektől, és miközben az újraírt MI jóvoltából lényegesen realisztikusabban viselkednek majd az ellenfelek, a futamok előtt olyan apróságokat is lehetőségünk nyílik beállítani, mint a felkerülő gumik, melyek a fogyasztást és a teljesítményt egyaránt befolyásolják.

Persze a MotoGP 18 még mindig a játékosok kezébe adja a lehetőséget, hogy vérbeli szimulátorként, vagy inkább árkádosan könnyedén szeretnének száguldozni a jól ismert motorok nyergében ülve, miközben az egyjátékos karrier és bajnokság mellett a multiplayer módban mások ellen is kipróbálhatjuk tudásunkat.

Legfrissebb hírek a(z) MotoGP 18 játékkal kapcsolatban