MotoGP 17

Kép a MotoGP 17 termékhez

5.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. június 15.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Milestone

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. január 22., kedd

A(z) MotoGP 17 leírása

Pattanj újra a leggyorsabb motorokra és éld át a féktelen száguldás élményét a világ legjobb és legismertebb motoros versenyjátékában, amely a MotoGP aktuális szezonjával a középpontban elképesztő realizmust és óriási tartalmat garantál majd számodra.

A MotoGP 17-ben ugyanis visszatér a sportág összes legendája, ezáltal minden egyes ismert versenyző, motorkerékpár és pálya az aktuális szezonból, így több mint 70 motorossal, valamint a legjobb gépekkel állhatunk rajtkockára az összes MotoGP kategóriában, méghozzá 125-től egészen 500 köbcentiig.

A játékban így szabadon választhatunk, hogy az Aprilia, a Ducati, a Honda, a KTM, a Suzuki vagy a Yamaha csapatának istállójából szeretnénk-e majd kifutni a Moto 3, a Moto2 vagy a MotoGP kategóriákban, hiszen a MotoGP 17-ben bármelyik kategóriában kipróbálhatjuk magunkat egy szimulátoros megközelítésű, mégis közérthető játékmenet társaságában.

Sőt mi több, az alkotás a tartalom tekintetében sem vall szégyent, ezáltal a MotoGP 17-ben egy összetett karrier, online kooperatív mód és egyéb multiplayer lehetőségek mellett akár valódi online sportolókkal is összemérhetjük tudásunkat az eSport világbajnokság keretein belül.

Legfrissebb hírek a(z) MotoGP 17 játékkal kapcsolatban