Moss (PlayStation VR)

Kép a Moss (PlayStation VR) termékhez

7.299 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. június 15.

Platform: PS4

Kiadó: Perpetual Games

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. május 28., kedd

A(z) Moss (PlayStation VR) leírása

A Moss VR tökéletesen megmutatja, hogy milyen elképesztően nagy potenciál lakozik a PlayStation VR-ban és úgy általában a virtuális valóságban, hiszen ez a zseniális ügyességi játék garantáltan téged is azonnal levesz majd a lábadról.

Az alkotás főhőse Quill, egy bátor kisegér, aki egy ősi varázslat jóvoltából összekapcsolódik velünk, a játékosokkal, így a Moss VR szó szerint beszippant majd minket, hogy a csodálatos fantáziavilágban akadályok egész során segítsük át a kis hőst, akinek folyamatosan utat kell mutatnunk céljainak elérése érdekében.

Sőt mi több, a Moss VR-ban nemcsak mutatni, hanem gyakran csinálni is kell az utat, hiszen az interaktív környezetben folyamatos fejtörőket kell megoldanunk, így gyakran a saját két kezünkkel változtathatjuk meg a környezetet, elsöpörni az útból egy akadályt, vagy megoldást találni egy összetett logikai fejtörőre.

A Moss VR-ban a folyamatos fejtörők mellett megannyi érdekes teremtmény, ősi ereklyék egész sora, sőt még csaták is várnak ránk, miközben garantáltan életünk egyik legemlékezetesebb kalandjából vehetjük ki a részünket.

Legfrissebb hírek a(z) Moss (PlayStation VR) játékkal kapcsolatban