Mortal Kombat 11

Kép a Mortal Kombat 11 termékhez

10.919 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. április 23.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. július 08., szerda

A(z) Mortal Kombat 11 leírása

Minden idők legbrutálisabb árkád verekedős játéka most visszatért, hogy a koponyarepesztés és a gerincszaggatás kedvelői újra átélhessék a bunyózás legmagasabb szintjét, a Mortal Kombat 11 ugyanis pontosan olyan kegyetlen összecsapásokat kínál majd a rajongóknak, mint a széria korábbi epizódjai.

Mindezt azonban soha nem látott részletesség és realizmus társaságában, az új grafikus motor jóvoltából ugyanis még a régi karakterek új megjelenésére is rácsodálkozhatunk, miközben törjük a csontokat és osztjuk a KO-kat, hiszen a Mortal Kombat 11-ben most is minden egyes meccs a győzelemről kell, hogy szóljon.

A több mint 25 éve futó legendás sorozatban az összes fontos karakter visszatér, itt lesz Sub-Zero, Kung Lao, Liu Kang, Baraka, Sonya Blade és Skarlet, de újoncokkal is gazdagodik a felhozatal, sőt ezúttal minden korábbinál több testre szabási lehetőség vár ránk a karakterek tekintetében.

A Mortal Kombat 11-ből a jól ismert játékmódok és a többjátékos élmények mellett nem hiányozhat továbbá a kampány sem, amiben ezúttal egy időutazós sztori kapta a központi szerepet.

Legfrissebb hírek a(z) Mortal Kombat 11 játékkal kapcsolatban