Monster Hunter World: Iceborn Master Edition

Kép a Monster Hunter World: Iceborn Master Edition termékhez

18.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. szeptember 06.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Capcom

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Monster Hunter World: Iceborn Master Edition leírása

A Monster Hunter World: Iceborne Master Edition tartalma:

Monster Hunter: World alapjáték
Monster Hunter World: Iceborne kiegészítő

A Monster Hunter World a legendás szörnyvadász sorozat legújabb epizódjaként egy feledhetetlen kalandra hív téged, melyben óriási, gyakran toronyházakat megszégyenítő méretekkel rendelkező fenevadakkal kell összemérned tudásodat egy csodálatos és egyben szabadon bejárható fantáziavilágban.

Alkosd meg saját vadászodat, válogass szabadon a rendelkezésedre álló hatalmas fegyverek közül, fejleszd magadat, és kutasd fel a különleges univerzum legfélelmetesebb szörnyetegeit, akik egytől-egyig óriási fejtörést okoznak majd számodra, ha le akarod gyűrni őket, ezáltal nemcsak képességeinket és fegyvereinket, hanem gyakran a környezet sajátosságait is az előnyünkre kell fordítani hozzá.

Minden egyes szörnyeteg legyőzésével rengeteg tapasztalatot és alapanyagot zsebelhetsz be, melyek elengedhetetlenek lesznek ahhoz, hogy újabb teremtményeket kutass fel és kényszeríts térdre, legyen szó akár sárkányszerű tűzokádó lényekről, akár veszélyes őshüllőkről.

Sőt mi több, a Monster Hunter World az átfogó sztori mellett többjátékos élményeket is biztosít a szörnyvadászathoz, ezáltal akár társaságban is megpróbálhatjuk legyőzni a nagyobb teremtményeket, de egy percig se gondold azt, hogy ilyenkor könnyebb dolgod lesz, a hatalmas fenevadak ugyanis minden esetben jól megizzasztanak majd.

A Monster Hunter World: Iceborne Master Edition ráadásul tartalmazza az Iceborn kiegészítőt, melyben egy teljes játéknak megfelelő mennyiségű extra tartalom, egy vadonatúj történet, újabb helyszínek, felszerelések és még több legyőzendő fenevad vár ránk.

Legfrissebb hírek a(z) Monster Hunter World: Iceborn Master Edition játékkal kapcsolatban