Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Monster Energy Supercross

Kép a Monster Energy Supercross termékhez

5.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. február 13.

Platform: PC

Kiadó: Milestone

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 20., kedd

A(z) Monster Energy Supercross leírása

A Monster Energy Supercross nem más, mint a legnépszerűbb off-road motorverseny hivatalos adaptációja, aminek részeként lehetőségünk nyílik a legmenőbb cross motorok nyergébe ülve hatalmasakat mutatványozni és dagasztani a sarat a változatos futamokon.

A játékban a sportág legismertebb versenyzői, Chad Reed, Ken Roczen és Ryan Dungey felett is átvehetjük az irányítást, akikkel 250 és 450 köbcentis terepmotorok nyergébe ülhetünk majd fel az arénákban.

A Monster Energy Supercross-ban a sportágból ismert licencelt pályák és motorok sokasága vár ránk, melyeket változatos játékmódokban ismerhetünk meg, ezáltal a karrier átélésén túl multiplayer élményekre is számíthatunk.

A készítők mindezt páratlan realizmussal és izgalmakkal garantálják számunkra, aminek jóvoltából a Monster Energy Supercross a valaha készült egyik legjobb terepmotoros videojátékként ad lehetőséget nekünk a féktelen száguldásra és mutatványozásra.

Legfrissebb hírek a(z) Monster Energy Supercross játékkal kapcsolatban