Minecraft Story Mode - Season 2

Kép a Minecraft Story Mode - Season 2 termékhez

9.890 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. szeptember 22.

Platform: PS4

Kiadó: Techland

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, XBOX 360, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. január 23., szerda

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 2 db van raktáron!

A(z) Minecraft Story Mode - Season 2 leírása

Az első évad óriási sikere után a Telltale Games tovább folytatja a Minecraft kalandjátékot, amelynek főszereplője ismét Jesse lesz, aki különleges kis csapata oldalán egyszer már megmentette az egész világot Wither Storm legyőzésével.

A Minecraft Story Mode - Season 2-ben Jesse és barátai így ünnepelt hősök, igazi hírességek a maguk kis világában, azonban mielőtt a fejükbe száll a dicsőség, és teljesen eltávolodnak egymástól, egy újabb kaland körvonalazódik a kis csoport előtt, egy hátborzongató víz alatti templommal a középpontban.

Jesse így újra összetrombitálja a barátokat, és nekiindulnak, hogy megoldják a rejtélyt, miközben rádöbbennek arra, hogy céljuk ezúttal sem kisebb, minthogy újra megmentsék az egész világot, amit a korábban megszokott módon kivitelezhetnek majd.

A Minecraft Story Mode - Season 2 a Telltale kalandjaira jellemző sajátosságokat vonultatja fel, így az izgalmas történetet újfent döntési lehetőségek sokasága színesíti, miközben mi irányíthatjuk a történet alakulását, sőt mi több, közben még némi akcióra és pár fejtörőre is számítanunk kell.

Legfrissebb hírek a(z) Minecraft Story Mode - Season 2 játékkal kapcsolatban