Middle-Earth: Shadow of War

Kép a Middle-Earth: Shadow of War termékhez

9.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. október 10.

Platform: PS4

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. február 25., hétfő

A(z) Middle-Earth: Shadow of War leírása

A nagy sikereket elért Middle-Earth: Shadow of Mordor folytatásában tovább folytathatjuk Talion történetét, aki egy újabb izgalmas kalandra indul a Hobbit- és a Gyűrűk Ura-trilógiák között játszódó sztori részeként, amelynek során célja nem más, minthogy elpusztítsa Szauront, a félelmetes sötét varázslót.

A Middle-Earth: Shadow of War-ban szabadon felfedezhetjük és bejárhatjuk J.R.R. Tolkien univerzumának legsötétebb helyszínét, ahol megannyi ork törzs él, és többségük az életét adná Szauron védelméért, így bárhol és bármikor futunk össze velük, garantáltan óriási csatákba keveredhetünk, amelyek során izgalmas várostromoknak is részeseivé válhatunk.

A közvetlen elődhöz képest a Middle-Earth: Shadow of War számtalan újdonsággal szolgál, így nemcsak sokkal nagyobb és változatosabb világ vár ránk, hanem Talion, a kósza oldalán is sokkal több különleges képességet használhatunk majd fel annak érdekében, hogy egyedül vagy társaink oldalán mindent megtegyünk az előttünk álló orkok legyűréséért.

A Middle-Earth: Shadow of War-ban természetesen továbbfejlesztett formában tér vissza a játékba a Nemesis-rendszer is, aminek a lényege az, hogy minden egyes döntésünk hatást gyakorol a világra, hovatovább az érintettek emlékezni fognak rá, ezáltal nem kizárt, hogy egy olyan ork menti majd meg az életünket Mordor legmélyén, akinek az első percekben megkegyelmeztünk.

Legfrissebb hírek a(z) Middle-Earth: Shadow of War játékkal kapcsolatban