Micro Machines World Series

Kép a Micro Machines World Series termékhez

2.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. június 30.

Platform: PS4

Kiadó: Techland

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. január 24., csütörtök

A(z) Micro Machines World Series leírása

A legenda visszatért! A Micro Machines World Series a sorozat korábbi epizódjaihoz hasonlósan egy igazán őrült versenyjáték, amelyben kis játékautók felett vehetjük át az irányítást annak érdekében, hogy teljesen hétköznapi helyszíneken mérjük össze tudásunk másokkal.

Száguldj harci arénákká és interaktív versenypályákká változtatott kertekben, konyhákban, műhelyekben vagy gyerekszobákban, használj a száguldás közben teleportokat, katapultokat és fegyvereket is, hogy a száguldás mellett folyamatosan borsot tudj törni ellenfeleid orra alá a nagy küzdelmekben.

A Micro Machines World Series-ben a hagyományos versenyek mellett a Hasbro klasszikus társasjátékaiban is próbára tehetjük magunkat, ezáltal kis autóink segítségével sajátos módon hódolhatunk például a Nerf, az Ouija vagy a Hungry Hungry Hippos élményének, miközben természetesen a klasszikus játékmódok is mind egy szálig visszatérnek.

Természetesen az újdonságból sem lesz majd hiány a Micro Machines World Series keretein belül, ezáltal a vadonatúj Battle módban akár 12 fős futamokat is teljesíthetünk, és miközben az Elimination részeként a másik fél mielőbbi likvidálása lesz a cél, az online és offline multiplayer módban pedig bármikor találhatunk majd további elfoglaltságokat is magunknak.

Legfrissebb hírek a(z) Micro Machines World Series játékkal kapcsolatban