Metro Exodus Complete Edition

Kép a Metro Exodus Complete Edition termékhez

13.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2021. június 18.

Platform: XBOXSX

Kiadó: Koch Media

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS5

Várhatóan megérkezik hozzád: 2022. május 31., kedd

A(z) Metro Exodus Complete Edition leírása

A Metro Exodus Complete Edition tartalma:
Metro Exodus story mód
The Two Colonels DLC
Sams Story DLC

2036, Moszkva. Mintegy 23 évvel a mindent elpusztító nukleáris háború után néhány ezer ember élet-halál harcot folytat Moszkva romjai között, mélyen a metróalagutak védelmében, ahol korábban megütköztek már félelmetes mutáns bestiákkal, legyűrték a polgárháborús helyzetet, most azonban egy új fenyegetés van kilátásban.

A Dmitry Glukhovsky író népszerű regényén alapuló Metro-sorozat új epizódja, avagy a Metro Exodus tovább gördíti az ismert széria cselekményét, a főszerepben a mindössze 23 éves Artyommal, aki ezúttal a Spartan Rangers alakulatának vezetőjeként minden eddiginél távolabb merészkedik a metróalagutak védelmétől.

Ráadásul a mutánsoktól és anomáliáktól hemzsegő felszínen, ahol a legtöbben csak percekig maradnak életben, de ők egy elit alakulattal megpróbálják a lehetetlent, egy új élet reményében ugyanis keletre vándorolnak, elmerészkednek a Volga folyóhoz és az Ural hegységhez is, hogy új reményt adhassanak az emberiség maradékának.

A Metro Exodus egy folyamatos izgalmakat garantáló túlélő horrorként lehetőséget ad a hatalmas, veszélyekkel teli poszt-apokaliptikus világ felfedezésére, miközben leírhatatlan élmények, egy páratlanul epikus sztori, rengeteg harc és lopakodás vár rád - mindez ráadásul FPS nézetben!

Legfrissebb hírek a(z) Metro Exodus Complete Edition játékkal kapcsolatban