Mega Man 11

Kép a Mega Man 11 termékhez

6.399 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. október 02.

Platform: PS4

Kiadó: Capcom

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. november 26., csütörtök

A(z) Mega Man 11 leírása

Sok-sok év kihagyás után visszatért közénk a játékvilág egyik legendás hőse, az oldalnézetes akció-platformerek műfajának nagyágyújaként ismert Mega Man-sorozat, mely pontosan olyan élményeket kínál, mint a legendás elődök.

A Mega Man 11 soha nem látott részletességű megjelenéssel, és minden eddiginél látványosabb grafikával büszkélkedhet, miközben Dr. Willy legkülönfélébb teremtményeivel mérhetjük össze benne tudásunkat, hogy lenyomjuk a doki nyolc félelmetes Robotmesterét.

Az egyes Robotmesterek a Mega Man 11 főellenfeleiként jelennek meg, és az egyes szintek végén találkozhatunk velük, de az esetek többségében már a pályák teljesítése is komoly gondokat okoz, tehát nemcsak a végső boss-ok leterítése jelent kihívást.

A Mega Man 11 ugyanis a játékmenet terén fikarcnyit sem változott, ezáltal gyakorlatilag a klasszikus platformerek jellemzőiből építkezik, az akciók mellett tehát folyamatos akadályok és fejtörők várnak ránk, így az állandó ügyeskedés is fontos alapelemmé válik, miközben hősünk, avagy Mega Man legújabb speciális képességeit szintén bevethetjük majd.

Legfrissebb hírek a(z) Mega Man 11 játékkal kapcsolatban