Mavic 2 Zoom

Kép a Mavic 2 Zoom termékhez

403.900 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. szeptember 25.

Platform: Drón

Gyártó: DJI

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. július 25., csütörtök

A(z) Mavic 2 Zoom leírása

A DJI Mavic 2 Zoom az egyik legújabb terméke a Mavic családnak. A drón lelke egy 1/2,3 hüvelykes 12 megapixeles érzékelő, valamint egy kétszeres optikai zoomos objektív (35 mm-es egyenértéke: 24 mm?48 mm). Akár 100 méterről is ráközelíthetsz a témára videókészítés közben, míg tartod a biztonságos távolságot, és követed a témát vagy körözöl fölötte. Lélegzetelállító 48 megapixeles Super felbontású fotókat is készíthetünk, de a filmekből ismert Dolly Zoom funkció is megtalálható az új zászlóshajón.

A Mavic 2 Zoom hibrid autófókusza összetett, mert egy adott területet- és a kontrasztot kombinálja, hogy a fókuszálás pontosabb legyen, így a fókuszsebesség 40%-kal gyorsabb és hatékonyabb mint korábbi változatokban.

Összetett akadályérzékelők minden irányban

A Mavic 2 Zoom minden oldalán akadályérzékelők találhatók, bal és jobb oldalon, felül és alul, valamint elől és hátul. Ennek köszönhetően tárgykövetés közben is képes kikerülni a drón a különböző aladályokat. A rosszabb fényviszonyok mellett kiegészítő segédfényt helyeztek el a mérnökök az alsó szenzorhoz.

3-tengelyes Gimbal

A Zoom drón egy három tengelyes gimnalt kapott, mely sima és stabil képet biztosít minden repülési körülmény mellett. A kamera rekeszértékét is állíthatjuk a különböző fényviszonyoknak megfelelően, F2.8-F11 tartományokban. A Mavic 2 drón 4 féle panoráma funkciót tartalmaz: Sphere, 180', Horizontal, Vertical.

A Mavic 2 Zoom maximális repülési ideje 31 perc, Sport üzemmódban pedig akár 72 km/h sebességgel is hasíthatunk vele a felhők között. A drónt akár 8 km-es távolságba is elküldhetjük.

Ha még több információt szeretnél megtudni a Mavic 2 Zoomról, akkor olvasd el az Androgeek magazin tetszjét.

Repülési ideje: 31 perc
Maximális sebessége: 72 km/h
Hatótávolság: 8 km

Csomag tartalma:
DJI Mavic 2 Zoom drón
távirányító
két tartalék kar
1 db intelligens repülőakkumulátor
három pár halk propeller
akkumulátortöltő
adatátviteli kábel (USB 3.0 - USB-C)
USB-C - Micro USB adapter
távirányító kábel
stabilizátorvédő


A terméket a Duplitec Kft., a DJI hivatalos hazai disztribútora forgalmazza. A drónokra és a képstabilizátorokra 2 éves gyártói DJI garancia érvényes, a kiegészítőkre érvényes garancia időről pedig a https://www.dji.com/hu oldalon tájékozódhatsz. A Duplitec Kft. üzemelteti az egyetlen dedikált DJI szervízt Magyarországon.