Mavic 2 Pro

Kép a Mavic 2 Pro termékhez

529.900 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. szeptember 25.

Platform: Drón

Gyártó: DJI

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. június 02., kedd

A(z) Mavic 2 Pro leírása

A DJI legújabb zászlóshajójával, a Mavic 2 Pro drónnal elképesztő légifelvételetket készíthetünk köszönhetően a Hasselbad L1D-20c kamerának. Az összehajtható kompakt drónok abszolút csúcskategóriáját képviseli a Mavic 2 Pro.

Hasselblad kamera

A svéd Hasselblad kamerák világszerte híresek ergonomikus kialakításukról, kompromisszumok nélküli képminőségükről és a svéd kézművességről. Az új L1D-20c kamera a DJI és a Hasselblad közös fejlesztése, melyet két éven át készítettek a mérnökök. Lenyűgöző, 20 megapixeles légi felvételek készítését teszi lehetővé, minden korábbinál természetesebb és gazdagabb színekkel.

Emellett az 1 hüvelykes CMOS érzékelő négyszer több részlet rögzítésére képes, mint az előd Mavic pro-nál. Az érzékelő jobb teljesítményt nyújt alacsony fényviszonyok mellett is. Az ISO tartománya is szélesebb lett: a maximum ISO érték a Mavic 2 Pro-ban 12800.

A Mavic 2 Pro maximális repülési ideje 31 perc, Sport üzemmódban pedig akár 72 km/h sebességgel is hasíthatunk vele a felhők között. A drónt akár 8 km-es távolságba is elküldhetjük.

Összetett akadályérzékelők minden irányban

A Mavic 2 Pro minden oldalán akadályérzékelők találhatók, bal és jobb oldalon, felül és alul, valamint elől és hátul. Ennek köszönhetően tárgykövetés közben is képes kikerülni a drón a különböző aladályokat. Ez a modell a márka eddigi legkorszerűbb és legáramvonalasabb drónja, légellenállása 19%-kal kisebb, mint az elődé.

Repülési ideje: 31 perc
Maximális sebessége: 72 km/h
Hatótávolság: 8 km

Csomag tartalma:
DJI Mavic 2 Pro drón
távirányító
2 db tartalék kar
1 db intelligens repülőakkumulátor
három pár halk propeller
akkumulátortöltő
adatátviteli kábel (USB 3.0 - USB-C)
USB C - Micro USB adapter
3 db távirányító kábel
stabilizátorvédő


A DJI drónokra és képstabilizátorokra 2 éves gyártói DJI garancia érvényes! A terméket a Duplitec Kft., a DJI hivatalos hazai disztribútora forgalmazza, amely egyben az egyetlen dedikált DJI szervizt is üzemelteti Magyarországon.