Mavic 2 Pro + Smart Controller

Kép a Mavic 2 Pro + Smart Controller termékhez

699.900 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2020. január 27.

Platform: Drón

Gyártó: DJI

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Mavic 2 Pro + Smart Controller leírása

Bundle csomag tartalma:

1 db Mavic 2 Pro drón
1 db Smart controller

A DJI legújabb zászlóshajójával, a Mavic 2 Pro drónnal elképesztő légifelvételetket készíthetünk köszönhetően a Hasselbad L1D-20c kamerának. Az összehajtható kompakt drónok abszolút csúcskategóriáját képviseli a Mavic 2 Pro.

Hasselblad kamera

A svéd Hasselblad kamerák világszerte híresek ergonomikus kialakításukról, kompromisszumok nélküli képminőségükről és a svéd kézművességről. Az új L1D-20c kamera a DJI és a Hasselblad közös fejlesztése, melyet két éven át készítettek a mérnökök. Lenyűgöző, 20 megapixeles légi felvételek készítését teszi lehetővé, minden korábbinál természetesebb és gazdagabb színekkel.

Emellett az 1 hüvelykes CMOS érzékelő négyszer több részlet rögzítésére képes, mint az előd Mavic pro-nál. Az érzékelő jobb teljesítményt nyújt alacsony fényviszonyok mellett is. Az ISO tartománya is szélesebb lett: a maximum ISO érték a Mavic 2 Pro-ban 12800.

A Mavic 2 Pro maximális repülési ideje 31 perc, Sport üzemmódban pedig akár 72 km/h sebességgel is hasíthatunk vele a felhők között. A drónt akár 8 km-es távolságba is elküldhetjük.

Összetett akadályérzékelők minden irányban

A Mavic 2 Pro minden oldalán akadályérzékelők találhatók, bal és jobb oldalon, felül és alul, valamint elől és hátul. Ennek köszönhetően tárgykövetés közben is képes kikerülni a drón a különböző aladályokat. Ez a modell a márka eddigi legkorszerűbb és legáramvonalasabb drónja, légellenállása 19%-kal kisebb, mint az elődé.

Repülési ideje: 31 perc
Maximális sebessége: 72 km/h
Hatótávolság: 8 km

Csomag tartalma:
DJI Mavic 2 Pro drón
távirányító
2 db tartalék kar
1 db intelligens repülőakkumulátor
három pár halk propeller
akkumulátortöltő
adatátviteli kábel (USB 3.0 - USB-C)
USB C - Micro USB adapter
3 db távirányító kábel
stabilizátorvédő


A DJI Smart Controller a Mavic 2 szériához készült kompakt távirányító, amely a kontrollert és a kijelzőt egyben testesíti meg. Az OcuSync 2.0 adatátviteli technológiával felszerelt kiegészítőben 5,5-es, 1080p felbontású kijelző kapott helyet, amit ráadásul kiemelkedő fényerejének köszönhetően napsütésben is nagyszerűen lehet látni, az 5000 mAh teljesítményű akkumulátor pedig több órányi használatot eredményez egyetlen feltöltéssel.

A Smart Controller Androidos hátteret kapott, amin előre telepítve megtalálható a SkyTalk és a DJI GO 4 app is, de természetesen tetszőleges külső alkalmazások is telepíthetők. A Smart Controller -20 °C és 40 °C között biztosítja a stabil működést, ami több mint elég, nem csak hazai viszonyaltban.

Jellemzők:
5.5" 1080p kijelző
OcuSync 2.0, Wifi, Bluetooth 4.2 kompatibilitás
-20 °C és 40 °C közötti garantált működés
Módosított Android rendszer
DJI Go Share
HDMI kimenet
16GB beépített tárhely, maximum 128GB microSD-vel bővíthető


A DJI drónokra és képstabilizátorokra 3 éves gyártói DJI garancia érvényes! A terméket a Duplitec Kft., a DJI hivatalos hazai disztribútora forgalmazza, amely egyben az egyetlen dedikált DJI szervizt is üzemelteti Magyarországon.