Mass Effect Andromeda

Kép a Mass Effect Andromeda termékhez

3.999 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. március 23.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Electronic Arts

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4

A(z) Mass Effect Andromeda leírása

Valamivel több mint 600 évvel a nagy invázió, avagy az eredeti Mass Effect-trilógia eseményei után az emberiség természetes élettere veszélybe kerül, így valakinek minél előbb fel kell fedeznie az Andromeda galaxist annak érdekében, hogy fajunk új otthont, legalább egy új bolygót találjon magának a túlélés érdekében.

A Mass Effect Andromeda indítását követően Ryder, egy ifjú és tettre kész fiatal felett vehetjük át az irányítást, aki az Ark telepes hajóval érkezik meg a galaxisba, és rögtön bele is veti magát a dolgok sűrűjébe, így Tempest űrhajója fedélzetén felkerekedik, hogy új fajokat, hovatovább új bolygókat kutasson át a tökéletes planéta megtalálásának reményében.

Útja azonban hosszú, gyakran rögös és szövevényes is lesz egyben, melynek során nekünk kell segítséget nyújtanunk abban, hogy a legfontosabb feladat mellett mennyire kalandozik el a figyelme a kevésbé fontos, vagy mellékesen felvehető küldetések irányában, amelyek a játékidő kitolása mellett lehetővé teszik számunkra a Mass Effect csodálatos sci-fi univerzumának alaposabb megismerését.

A Mass Effect Andromeda története felett maximálisan mi rendelkezünk majd, így döntéseinkkel szabhatjuk meg, hogy Ryder milyen irányban kutathat és utazhat tovább, kik lesznek a barátai és az ellenségei, milyen csapatot tud felállítani maga köré, hovatovább milyen irányban fejlődhet tovább. A játékban ugyanis minden tettünkért tapasztalati pont jár, amelyekkel újabb képességeket oldhatunk fel hősünk számára, de páncélját, fegyvereit és egyéb felszereléseit is szabadon fejleszthetjük, illetve módosíthatjuk.

Persze ne higgyük azt, hogy miközben a galaxisban furikázunk és betolakodunk a szabadon felfedezhető bolygókra, közben minden idegen faj tárt karokkal vár minket! Éppen ellenkezőleg, gyakran keveredhetünk majd konfliktusba is, amelyek során izgalmas és egyben intenzív külsőnézetes harcok várnak ránk az akció-szerepjátékok legszebb hagyományaival a középpontban. Fejlesztéseink és fegyvereink ilyenkor érnek csak be igazán, de a kampányhoz szorosan illeszkedő kooperatív többjátékos módban is igencsak nagy hasznukat vesszük majd.

Legfrissebb hírek a(z) Mass Effect Andromeda játékkal kapcsolatban