Marvel's Iron-Man VR - Move Twin Pack (PlayStation VR)

Kép a Marvel

29.590 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2020. július 03.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

A(z) Marvel's Iron-Man VR - Move Twin Pack (PlayStation VR) leírása

A Marvel's Iron-Man VR - Move Twin Pack tartalma:

Marvel's Iron-Man játékszoftver
két darab PlayStation Move kontroller

A Marvel's Iron-Man VR részeként most mindenkinek adott a lehetőség, hogy Tony Stark, vagyis a Marvel univerzumának jól ismert szuperhősének páncéljába bújjon, és megszemélyesítse Vasember karakterét, akivel izgalamsabbnál-izgalmasabb küldetések sokasága vár ránk.

A játékban a Bosszúállók tagjaként ismert Vasembert megtámadja egy rejtélyes Szellem, egy félelmetes hacker, aki hősünk régi páncéljait és fegyvereit használja fel annak érdekében, hogy leigázza Vasembert, csakhogy ehhez nekünk is lesz néhány szavunk.

Csak vedd fel a PlayStation VR-t, és garantáltan azonnal olyan érzésed lesz, mintha Vasember páncélja lenne rajtad, ezáltal lehetőséged nyílik high-tech formában irányítani hősünket, aminek részeként páratlan élmények részesévé válhatunk a virtuális valóságban.

A Marvel's Iron-Man VR-ban nem lesz hiány a féktelen akciókból, a félelmetes szuperbűnözőkből, miközben az egész játékot egy teljesen eredeti és minőségi történet fogja majd közre, a legnagyobb Vasember rajongóknak dedikálva.