Marvel's Avengers játék + Tello Iron Man drón + három kulcstartó

Kép a Marvel

49.999 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2020. szeptember 04.

Platform: XBOX ONE

Gyártó: Square Enix

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Marvel's Avengers játék + Tello Iron Man drón + három kulcstartó leírása

A CSOMAG TARTALMA:

Marvel's Avangers játékszoftver
Tello Iron Man drón
3 db Marvel kulcstartó (Marvel Groot 3D, Marvel felirat, Amerika kapitány pajzsa)

Szerezd be most egy igazán különleges, valódi rajongóbarát csomagban a Marvel's Avengers című szuperhősös videojátékot, melyhez nemcsak egy valódi Tello Vasember drónt, hanem három rendkívül menő kulcstartót is csomagoltak.

A Marvel's Avangers játékszoftverről:

A Square Enix és a Tomb Raider-sorozattal elhíresült Crystal Dynamics jóvoltából végre egy minőségi videojáték készülhetett a Marvel univerzum talán legismertebb szuperhős-csapata, a Bosszúállók egyik nagy kalandjából, mely Marvel's Avengers címmel lehetőséget ad arra, hogy átvegyük az irányítást az ismert karakterek fölött.

A Marvel's Avengers története az A-Nappal indul, amikor Amerika kapitány, Hulk, Vasember, Fekete özvegy és Thor bemutatják új főhadiszállásukat, de az örömünnep gyászos fordulatot vesz, aminek hatására a Bosszúállók feloszlanak, néhány évvel később azonban, miután az összes szuperhőst elüldözte az emberiség, a világ az összeomlás szélére sodródik.

Ebben a helyzetben már csak az segíthet, ha a Bosszúállók újra összeállnak! Erről szól a Marvels Avengers története, melyben egy epikus történet vár ránk, a főszerepben az ismert hősökkel, akiket mind egy szálig irányításunk alá vehetünk, kihasználva különleges képességeiket és sajátosságaikat egyaránt.

A Marvels Avengers nemcsak a történetről szól majd - melyet a megjelenés után hosszú hónapokkal is bővítenek a készítők -, hanem az őrült küzdelmekről is, így a szuperhősöktől megszokott intenzitást, változatosságot és kihívásokat kínálnak nekünk a külsőnézetes akciójátékok legszebb hagyományaival és filmszerű jelenetekkel a főszerepben.

A Tello Iron Man drónról:

Az első intelligens kezdődrón gyermekek és felnőttek számára egyaránt, amelyet a Ryze Tech startup fejlesztett ki, a képfeldolgozásért Intel processzor, a techonógiáért pedig a DJI felel. A különleges kiadású Tello a jól ismert Iron Man páncélját viseli.

Legfrissebb hírek a(z) Marvel's Avengers játék + Tello Iron Man drón + három kulcstartó játékkal kapcsolatban