Madden NFL 17

Kép a Madden NFL 17 termékhez

14.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. augusztus 25.

Platform: XBOX 360

Kiadó: Electronic Arts

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS3, PS4, XBOX ONE

A(z) Madden NFL 17 leírása

Az amerikai futball kedvelőinek legnagyobb örömére itt a kapcsolódó játéksorozat aktuális évada, ami olyan kimagasló realizmussal tálalja a sportág sajátosságait, hogy arra korábban még soha nem volt példa.

A Madden NFL 17 a szokványos grafikai tuning, valamint a fejlesztett fizika és mesterséges intelligencia mellett a csapatrészek átdolgozásának tekintetében garantálja a legnagyobb újdonságokat, ezáltal az EA Sports munkatársai átdolgozták a támadó- és a védősort, valamint a speciális egységeket is.

Ennek köszönhetően olyan speciális cselek és mozdulatok kerültek be a Madden NFL 17-be, hogy a játékosnak olyan érzése lehet tőle a képernyő előtt ülve, mintha egy élő televíziós közvetítés felett vette volna át az irányítást.

Sőt mi több, a Madden NFL 17-ben minden korábbinál nagyobb szerepet kapnak a karakterek képességei és tulajdonságai, de főként fizikai méretei, amelyek a cseleknél, a labdaszerzésnél, a rúgásoknál és a dobásoknál egyaránt meghatározzák majd a mérkőzés kimenetelét, méghozzá a változatos egy- és többjátékos módokban egyaránt.

Legfrissebb hírek a(z) Madden NFL 17 játékkal kapcsolatban