Madden NFL 15

Kép a Madden NFL 15 termékhez

2.899 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2014. augusztus 29.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Electronic Arts

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS3, PS4, XBOX 360

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. június 09., kedd

A(z) Madden NFL 15 leírása

A Madden NFL 15 segítségével most neked is lehetőséged nyílik arra, hogy megismerd az amerikai focit, méghozzá egyenesen a legjobbaktól, hiszen az EA Tiburon csapata már 1989 óta áll a sorozat mögött, amely a folyamatos fejlődésnek hála egy cseppet sem veszített népszerűségéből.

Ennek az oka a Madden NFL 15 esetében különösen összetett, hiszen nem elég, hogy feldolgozza az aktuális évad minden történését és változását, mindezt ráadásul rengeteg újdonság és továbbfejlesztett játékélmény társaságában garantálja.

A Madden NFL 15-ben ugyanis a jobb mesterséges intelligencia és a továbbfejlesztett fizika révén realisztikusabb meccsek, a páratlanul megszépült grafikus motornak hála pedig minden eddiginél szebb és valószerűbb megjelenés is vár majd ránk.

Ha mindez nem lenne elég, a Madden NFL 15-ben természetesen ismét a legjobb zenék társaságában ismerhetjük meg az amerikai focizás élményét - akár egy, akár többjátékos módban -, mégpedig olyan előadók slágereire, mint az AC/DC, a Queen vagy a Guns N' Roses.

Legfrissebb hírek a(z) Madden NFL 15 játékkal kapcsolatban