MXGP3

Kép a MXGP3 termékhez

14.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. május 30.

Platform: PS4

Kiadó: Milestone

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, XBOX ONE

A(z) MXGP3 leírása

Immáron harmadik alkalommal tér vissza közénk a világ egyik legjobb motoros játéka, amelyben a féktelen sebesség és a gyorsulás helyett végre a terepmotorozás kapta a központi szerepet, ezáltal bár a tempós futamok ezúttal sem hiányoznak, mellettük azonban a sárdagasztás, a hatalmas ugratások és a mutatványozások egyaránt fontosak lesznek.

Az MXGP3 maximálisan szakít mindazzal, amit eddig megszoktunk a sorozattól, és mind a játékmenet, mind a grafika terén új szintre emeli az élményt - utóbbit ráadásul az Unreal Engine 4-nek köszönhetően, amivel csúnya játék még talán soha nem született.

Az MXGP3 tartalmazza a terepmotorozás világának minden licencét, ennek megfelelően a 2016-os évad összes nagy futama, az összes pálya, versenyző, és ami a legfontosabb: minden egyes motor is bekerül a felhozatalba, így lehetőségünk nyílik kedvenceinkkel belevágni a motorcross világába.

A játék egyébiránt újra a közérthetőségre épít, ezáltal az MXGP3-at a szimulátorok kedvelői éppen annyira élvezhetik majd, mint az árkád versenyzés szerelmesei, akik számtalan játékmódot, így karriert, valamint a legkülönfélébb többjátékos lehetőségeket találhatják az alkotásban.

Legfrissebb hírek a(z) MXGP3 játékkal kapcsolatban