MXGP2

Kép a MXGP2  termékhez

3.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. április 07.

Platform: PS4

Kiadó: Milestone

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, XBOX ONE

A(z) MXGP2 leírása

Az MXGP2 a Milestone legújabb motorversenyzős sorozataként a sárdagasztás, a hatalmas ugratások és mutatványozások, egyszóval a nagyszerű motocross élményét hozza el közénk minden eddiginél alaposabb és realisztikusabb formában.

A játék a hivatalos FIM Motocross World Championshop licencével dolgozik, ezáltal a 2015-ös motocross világbajnokság összes résztvevőjét, motorosát, motorját és helyszínét megtalálhatjuk benne, sőt mi több, mind egy szálig ki is próbálhatjuk majd őket.

Az MXGP2 összességében több mint 60 versenyzőt és harmincnál is több csapatot vonultat fel, a 40 kilométernyi versenypálya tekintetében pedig 21 létező és 4 fiktív helyszínt találunk, amelyek mindegyike alaposan igénybe veszi majd reflexeinket és ügyességünket egyaránt.

Mint az első epizód, az MXGP 2 is maximálisan a realizmusra épít, azonban az élmény szempontjából kizárólag beállítás függvénye lesz, hogy mennyire visszük el szimulátoros irányba a végeredményt, vagy mennyire maradunk meg vele a könnyed árkád vonalon.

Legfrissebb hírek a(z) MXGP2 játékkal kapcsolatban