MXGP PRO

Kép a MXGP PRO termékhez

5.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. június 29.

Platform: PC

Kiadó: Milestone

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. június 02., kedd

A(z) MXGP PRO leírása

A motocross kedvelőinek legnagyobb örömére újabb epizóddal gyarapodik az MXGP-sorozat, melynek aktuális epizódja minden eddiginél realisztikusabb megközelítéssel kínálja a sárdagasztást, a száguldozást és az óriási mutatványokat.

A Milestone ígéretei szerint az MXGP PRO az igazi profiknak, a maximális realizmus kedvelőinek kedvez majd, hiszen a motorok aprólékos testre szabhatósága mellett ezúttal arra is nagy gondot fordítottak, hogy minden egyes fizikai tulajdonságuk megfeleljen a valóságnak.

A több szintű fizikai szimulációk és a magasabb szintű mesterséges intelligencia mellett így például sikeres motocross versenyzők segítettek az alkotóknak abban, hogy olyan élményt valósíthassanak meg, amire motoros játékon belül korábban még soha nem volt példa.

Az MXGP PRO ráadásul óriási tartalmat is garantál, ezáltal a licencelt járművek, pilóták és helyszínek mellett számtalan egy- és többjátékos mód vár ránk, melyek mindegyikében fontos szerepet kap majd a versenyzés, a sárdagasztás és a mutatványozás.

Legfrissebb hírek a(z) MXGP PRO játékkal kapcsolatban