MX vs ATV All Out

Kép a MX vs ATV All Out termékhez

3.699 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. május 25.

Platform: PC

Kiadó: THQ Nordic

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. július 07., kedd

A(z) MX vs ATV All Out leírása

Megérkezett az MX vs ATV-sorozat legújabb epizódja, melyben újra lehetőségünk nyílik nagyokat száguldani a világ legkeményebb tájain, méghozzá a legkülönfélébb terepmotorok, sőt ATV-k és UTV-k nyergébe pattanva.

Az árkád versenyjátékok legmagasabb szintjét garantáló MX vs ATV All Out-ban minden a féktelen száguldásról és a sárdagasztásról szól, de a trükkös és ötletes pályákon az ellenfelek legyőzésén felül óriási szerepet kap a stílusos körözgetés is az ugratóknak és egyéb speciális pályaelemeknek köszönhetően.

Az MX vs ATV All Out mindehhez rendkívül könnyed irányítást és kellemes körítést garantál, méghozzá óriási tartalommal, ezáltal számtalan vezethető jármű, változatosabbnál-változatosabb pályák, valamint megannyi játékmód is a rendelkezésünkre áll majd.

Sőt mi több, a hagyományos egyjátékos küzdelmek mellett (melyekben különféle kihívások teljesítése mellett saját karriert is építhetünk) ráadásként még multiplayer móka is lesz, ezáltal kétfős osztott képernyős összecsapásoknak, valamint 16 fős online küzdelmeknek egyaránt a részeseivé válhatunk.

Legfrissebb hírek a(z) MX vs ATV All Out játékkal kapcsolatban