MAFIA III Deluxe Edition

Kép a MAFIA III Deluxe Edition termékhez

4.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. október 07.

Platform: PS4

Kiadó: 2K

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) MAFIA III Deluxe Edition leírása

A MAFIA III Deluxe Edition az alapjátékon felül tartalmazza a Season Pass-t is!

A Mafia-sorozat nagyszerűen sikerült folytatásában újra elmerülhetünk az amerikai alvilág ügyes-bajos dolgaiban, a főszerepben Lincoln Clay-jel, aki a vietnami háborúból hazatérve nem találja a helyét.

Az 1968-as New Orleans-ban ugyanis egy háborús veteránnak nagyon nehéz az újrakezdés, így hősünket csakhamar beszippantja a környék egyik legnagyobb bandája, a harcokban szerzett fegyveres tapasztalatát pedig hősünk nagyon jól tudja kamatoztatni a maffia kötelékében.

A Mafia III egy nyitott világú akciójáték, mely a GTA-sorozat legszebb hagyományait továbbgondolva egy óriási bejárható várost, New Orleans korabeli mását állítja a középpontba az akkori autókkal, divattal, fegyverekkel, zenékkel és egyéb sajátosságokkal.

Mint a korábbi epizódok, úgy a Mafia III is egy halom fő- és mellékküldetés során mutatja be Lincoln történetét, miközben rengeteget versenyezhetünk, számtalan mini-játékban vehetünk részt, saját csapatot toborozhatunk magunk mellé, de ami még fontosabb: intenzív fegyveres harcok várnak ránk, míg el nem jutunk az alvilág ranglétrájának csúcsára.

Legfrissebb hírek a(z) MAFIA III Deluxe Edition játékkal kapcsolatban